Obnoviť stránku

GIGABYTE F2A85XN-WIFI

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE F2A85XN-WIFI

Vďaka svojmu formátu mini ITX sa doska presadí do HTPC, určených do obývacích izieb, prípadne do firemných kancelárskych počítačov. Nesklame však ani nenáročných užívateľov. Pilierom je moderný čipset AMD A85X pre procesory A10/A8/A6/A4/X4/X2 do pätice FM2, Dovoľujúci slušné možnosti rozširovania vrátane až 4 diskov s rozhraním SATA III. Vo výbave nechýba ani moderné USB 3.0 porty. Nechýba ani PCI Express slot pre výkonné grafické karty.
Sila dosky ďalej spočíva v gigabitové LAN konektivite a kombinovanom Bluetooth 4.0/Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n pripojenie prostredníctvom exkluzívneho modulu.
Doska je vyrábaná najvyšším štandardom kvality súčiastok pod názvom Ultra Durable 4 Plus. Zahŕňa v sebe celé spektrum exkluzívnych technológií, ktoré používateľom garantujú absolútne najlepšiu ochranu PC. Či už pred vzdušnou vlhkosťou a mokrom, alebo pred elektrostatickými výbojmi, náhlu stratou energie a vysokými prevádzkovými teplotami. Vďaka tomu budete mať k dispozícii skvele chladené komponenty, efektívna prevádzka, rekordný výkon a predĺženú životnosť dosky. K tomuto štandardu sa viaže aj pokročilá digitálna regulácia napájanie. Vaše komponenty tak dostanú úplne presné napájanie.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD FM2+
Čipset AMD A85X

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Wifi konektor
Interný S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kód:  AG536y
Produktové číslo:  GA-F2A85XN-WIFI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14