Obnoviť stránku

GIGABYTE B85N Phoenix

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE B85N Phoenix

Základná doska Gigabyte B85N kompaktného formátu mini ITX s podporou najmodernejšej štvrtej generácie procesorov Intel, značených pod kódom Haswell. Doska so sebou prináša unikátnu kombináciu funkcií a technológií pre maximálny výkon vašej zostavy. Patrí medzi ne, napríklad funkcia pre zvýšenie výkonu pri caching, skvelé vlastnosti integrovanej zvukovej aj sieťovej karty, alebo napríklad i prepracované nabíjanie vašich zariadení. Platforma Next Gen Intel 8 Series ponúka v kombinácii najnovších procesorov Intel a čipovej sady Intel B85 mnohé vylepšenia a znateľné navýšenie výkonu.

Výberom tejto dosky sa môžete spoľahnúť na stabilnú a bezproblémovú prevádzku. Podporuje rýchle pamäte typu DDR3 , dokonca aj vo dvojkanálového zapojenia, do frekvencie až 1600 MHz. Na osadenie grafickou kartou sa teší voľný slot PCI Express x16 . Ak sa však budete spoliehať na grafický čip integrovaný do procesora, aj tak si vďaka prepracovanej technológii s vysokým výkonom môžete vychutnať filmy aj v 4k rozlíšení . Pre pripojenie zobrazovacieho zariadenia poslúži moderný konektor HDMI rovnako ako DVI. Z konektorovej výbavy za zmienku tiež stojí rýchle rozhranie USB 3.0 s 10 × rýchlejším prenosom dát, než je tomu u jeho predchodcu - USB 2.0.

Doska sa pýši štandardom kvality použitých súčiastok pod názvom Ultra Durable 4 Plus . Zahŕňa v sebe celé spektrum exkluzívnych technológií, ktoré používateľom garantujú absolútne najlepšiu ochranu PC. Či už pred vlhkosťou vo vzduchu a mokrom, alebo pred elektrostatickými výbojmi, náhlou stratou energie a vysokými prevádzkovými teplotami. Vďaka tomu budete mať k dispozícii skvele chladené komponenty, efektívnu prevádzku, rekordný výkon a predĺženú životnosť dosky .

Základná doska je vybavená technológiou, ktorá chráni pravdepodobne jeden z najdôležitejších prvkov vášho počítača - BIOS. UEFI DualBIOS znamená, že vaša základná doska má ako "hlavný BIOS", tak aj "záložný BIOS". To chráni BIOS pred zlyhaním v dôsledku napadnutia vírusom, zlyhaním hardvéru, nesprávneho nastavenia alebo výpadku napájania počas aktualizácie. Model B85N s označením Phoenix je zo zadnej strany dosky vybavený LED diódami, regulovateľnými pomocou BIOSu, kde možno osvetlenie vypnúť, zapnúť alebo ho dokonca nechať pulzovať.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel B85

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC898

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný Front Panel Audio konektor, mSATA, S/PDIF header, Serial ATA II, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Serial ATA II
Kód:  AG155k4
Produktové číslo:  GA-B85N Phoenix
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03