Obnoviť stránku

GIGABYTE B85M-DS3H-A

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE B85M-DS3H-A

 

GIGABYTE B85M-DS3H-A je základná doska zmenšeného formátu Micro-ATX, vhodná predovšetkým na stavbu moderného domáceho, či firemného PC so širokou škálou použitia. Pokročilá čipová sada Intel B85 napokon naznačuje, že doska je primárne určená pre procesory Intel Haswell, a teda spĺňa tie najmodernejšie parametre súčasných počítačových zostáv.

Nízka cena čipsetu však neznamená kompromisy vo výbave - okrem hneď 4 slotov pre RAM DDR3 pamäte so základnou frekvenciou 1600 MHz, pričom maximálna možná kapacita je 32 GB, disponuje napríklad aj D-Sub portom, DVI-D i HDMI na pripojenie vašich zobrazovacích zariadení. O kvalitný zvuk sa postará pokročilá zvuková karta Realtek s moderným kodekom ALC 887, ktorá je schopná prehrať audio v kanálovom nastavení až 7.1. Pozadu vo výbave nezostáva ani gigabitová sieťová karta, s ktorou bude rýchly prenos dát úplnou hračkou.

Na pripojenie pevných diskov a diskov SSD sú následne pripravené 4 SATA III konektory, pričom výrobca nezabudol ani na dvojicu starších SATA II. Grafické karty a ďalšie adaptéry potom možné pohodlne pripojiť prostredníctvom jedného plnohodnotného PCI Express x16 slotu tretej generácie a hneď dvoch PCI Express x1.

Vysoká výdrž a vynikajúce chladenie

Doska sa tiež môže pochváliť štandardom kvality použitých súčiastok pod názvom Ultra Durable 4 Plus. Zahŕňa v sebe celé spektrum exkluzívnych technológií, ktoré používateľom garantujú absolútne najlepšiu ochranu PC. Či už pred vzdušnou vlhkosťou a mokrom, alebo pred elektrostatickými výbojmi, náhlou stratou energie a vysokými prevádzkovými teplotami. Vďaka tomu budete mať k dispozícii skvele chladené komponenty, efektívnu prevádzku, rekordný výkon a predĺženú životnosť dosky a k nej pripojených komponentov.

DualBIOS pre bezpečie vášho systému i dát

Keďže firma GIGABYTE si je dobre vedomá, aké starosti používateľom plynú z možného poškodenia informácií obsiahnutých v BIOSe, osadila svoje dosky technológiou UEFI DualBIOS. DualBIOS značí, že vaša základná doska má BIOS hneď dvakrát - jeden hlavný a druhý záložný. Tým je počítač chránený predovšetkým proti poškodeniu, spôsobeným vírusovou nákazou, hardvérovou poruchou, nesprávnym nastavením pretaktovania, či náhlym výpadkom prúdu počas inštalačného, či aktualizačného procesu BIOSu.

Kľúčové vlastnosti

  • UEFI DualBIOS pre vyššiu bezpečnosť systému
  • 4 sloty pre pamäť RAM DDR3 s celkovou kapacitou 32 GB
  • Vysoko kvalitné audio kapacitátory pre perfektnú zvukovú kvalitu
  • HDMI aj DVI port pre pripojenie zobrazovacích zariadení
  • Nadupaný procesor uchváti svojim výkonom - dobre
  • Podpora technológií GIGABYTE EasyTune, App Center, EZ Setup a @BIOS  pre využitie grafického rozhrania pri aktualizácii BIOSu

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel B85

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, Serial ATA II, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Serial ATA II
Kód:  AG155j31
Produktové číslo:  GA-B85M-DS3H-A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01