Obnoviť stránku

GIGABYTE B85M-D3V-A

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE B85M-D3V-A

Základná doska zmenšeného formátu Micro-ATX vhodná pre stavbu moderného domáceho či firemného PC pre rôznorodé využitie. Čipová sada Intel B85 naznačuje, že doska je primárne určená pre vyspelé procesory architektúry Intel Haswell. Čipset prináša za nízku cenu všetky moderné funkcie, a tak plne postačí pre všetkých bežných užívateľov, ktorí nepotrebujú nadmerne vysokú kapacitu operačnej pamäte, extra porty a nehodlajú sa púšťať do taktovania či iných modifikácií.

Kľúčové vlastnosti

  • Podpora procesorov Haswell
  • Technológia Ultra Durable 4 Plus
  • Dva sloty pre pamäť DDR3
  • PCIe slot pre rozšírenie grafického rozhrania
  • Technológia GIGABYTE UEFI DualBIOS
  • Funkcia On / Off Charge

Vysoká ochrana

Doska sa pýši štandardom kvality použitých súčiastok pod názvom Ultra Durable 4 Plus. Zahŕňa v sebe celé spektrum exkluzívnych technológií, ktoré používateľom garantujú absolútne najlepšiu ochranu PC. Či už pred vzdušnou vlhkosťou a mokrom, alebo pred elektrostatickými výbojmi, náhlu stratou energie a vysokými prevádzkovými teplotami. Vďaka tomu budete mať k dispozícii skvele chladené komponenty, efektívna prevádzka, rekordný výkon a predĺženú životnosť dosky. Technológia UEFI DualBIOS prináša okrem "hlavného BIOSu" tiež   "Záložný BIOS" chrániaci BIOS pred zlyhaním v dôsledku napadnutia vírusom, zlyhanie hardvéru, nesprávneho nastavenia alebo výpadku napájania počas aktualizácie.

Brána k aplikáciám základnej dosky

Medzi dodávaným softvérom nájdete napríklad Gigabyte App Center, teda rozhranie, ktoré vám umožní ovládať väčšinu možnosti základnej dosky. Napríklad s utilitou EasyTune ľahko přetaktujete procesor i pamäť. Doska podporuje balík funkcií GIGABYTE EZ Setup uľahčujúce inštaláciu a konfiguráciu aplikácií Disk Mode Switch, Smart Connect, EZ Rapid Start a EZ Smart response. Tie sa starajú o rýchle bootovanie i vysoký systémový výkon, a tým udrží vašu produktivitu.

On / Off Charge

Základná doska je vybavená funkciou On / Off Charge od spoločnosti Gigabyte. Tá umožní rýchlo nabiť váš iPhone, iPad alebo iPod Touch bez ohľadu na to, či ak je počítač zapnutý, vypnutý alebo v úspornom režime.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel B85

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, Jack, LPT , PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, Serial ATA II, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Serial ATA II
PCI
Kód:  AG155i5
Produktové číslo:  GA-B85M-D3V-A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11