Obnoviť stránku

GIGABYTE B85-HD3-A

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE B85-HD3-A

Základná doska značky GIGABYTE vhodná pre stavbu moderného domáceho či firemného PC určeného pre rôznorodé využitie. Čipová sada Intel B85 naznačuje, že doska je primárne určená pre vyspelé procesory architektúry Intel Haswell. Čipset prináša za nízku cenu všetky moderné funkcie, a tak plne postačí pre všetkých bežných používateľov, ktorí nepotrebujú nadmerne vysokú kapacitu operačnej pamäte, extra porty a nehodlajú hazardovať taktovaním či inou modifikáciou. Ak siahnete rovno po tejto novej generácii procesorov, doska vám umožní využitie plnohodnotného PCI Expressx16 slotu 3. generácie alebo natívna podpora systémovej pamäte až do 1600 MHz.

Kľúčové vlastnosti

  • PCI express 3.0
  • Široká plejáda rozhrania pre pripojenie monitora
  • Kvalitný 7.1 zvuk
  • Špičkové súčiastky

Kvalitné súčiastky

Doska sa pýši štandardom kvality použitých súčiastok pod názvom Ultra Durable 4 Plus. Zahŕňa v sebe celé spektrum exkluzívnych technológií, ktoré používateľom garantujú absolútne najlepšiu ochranu PC. Či už pred vzdušnou vlhkosťou a mokrom, alebo pred elektrostatickými výbojmi, náhlou stratou energie a vysokými prevádzkovými teplotami. Vďaka tomu budete mať k dispozícii skvele chladené komponenty, efektívnu prevádzku, rekordný výkon a predĺženú životnosť dosky.

Dual BIOS

Základná doska je vybavená technológiou, ktorá chráni pravdepodobne jeden z najdôležitejších prvkov vášho PC - BIOS. UEFI DualBIOS znamená, že vaša základná doska má ako "hlavný BIOS", tak aj "záložný BIOS". To chráni BIOS pred zlyhaním v dôsledku napadnutia vírusom, zlyhaním hardvéru, nesprávneho nastavenia alebo výpadku napájania počas aktualizácie.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel B85

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, DUAL BIOS, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, S/PDIF header, Serial ATA II, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Serial ATA II
PCI
Kód:  AG155j5
Produktové číslo:  GA-B85-HD3-A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19