Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GIGABYTE B450 GAMING X

4,4 25 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE B450 GAMING X

Dostupná základná doska GIGABYTE B450 GAMING X pre CPU Ryzen až 3. generácie 

Chcete si zostaviť úplne nový počítač, ktorý má skvelé vyhliadky do budúcnosti? Potom siahnite po základnej doske spoločnosti Gigabyte s päticou AM4. Práve tá vám otvorí cestu k osadeniu moderného procesora AMD Ryzen aj z poslednej 3. generácie. Táto pokročilá procesorová platforma má toľko výkonu, že v celom rade výpočtových operácií poráža aj oveľa drahšiu konkurenciu. Model formátu ATX bude perfektným základom výkonného herného počítača..

Kľúčové vlastnosti základnej dosky  GIGABYTE B450 GAMING X

  • Určená pre procesory AMD Ryzen 1., 2. a 3. generácie
  • Moderná konektorová výbava na čele s podporou pre disky M.2 NVMe PCIe alebo USB 3.1 Gen 1
  • Audio so zvukovou kartou ALC892 s až 7.1-kanálovým výstupom
  • Pokročilá monitorovacia technológia Smart Fan 5 s funkciou Fan Stop
  • Zadarmo softvér na streamovanie hier XSplit Gamecaster
  • Štýlové podsvietenie RGB Fusion 2.0 s viaczónovými LED diódami a efektmi 

Čipová súprava AMD B450 

Základné dosky s čipovou sadou AMD B450 sú na mieru navrhnuté pre nové rady AMD Ryzen 2000. Po aktualizácii BIOS-u však podporujú aj najnovšie Ryzen 3000. Vďaka tomu môžete okúsiť maximálny dostupný výkon pre domáce počítače.

Pokročilé napájanie

Architektúru napájania základnej dosky GIGABYTE B450 GAMING X tvorí mnohafázová kaskáda, ktorá sa v súčte podieľa na skvelej stabilite aj pri vysokých pracovných frekvenciách. Vďaka použitiu kvalitných súčiastok si môžete byť istí, že doska vydrží pracovať dlhodobo pod vysokou záťažou.

Podpora XMP profilov a široká podpora DDR4 pamätí

Kvalitná základná doska musí disponovať podporou pre mnoho typov DDR4 pamäťových modulov. Spoločnosť GIGABYTE úzko spolupracuje s dodávateľmi pamätí z celého sveta, aby zabezpečila, že budú ponúkané moduly populárnych značiek pamätí kompatibilné so základnými doskami GIGABYTE. Dôležitým prvkom je tiež podpora XMPprofilov až do frekvencie 2 933 MHz.

Viaczónové osvetlenie

Prispôsobte základnú dosku GIGABYTE B450 GAMING X presne svojmu vkusu. Vďaka plnej podpore RGB a aplikácii Fusion 2.0 máte úplne pod kontrolou integrované diódy. A to samozrejme vrátane sprievodných efektov.

Smart Fan 5

S nástrojom Smart Fan 5 si môžete byť istí, že budete mať chladenie kompletne pod kontrolou. Súčasne získate viac hybridných konektorov pre ventilátory, ktoré podporujú ako reguláciu pomocou napätia, tak PWM, aby si základná doska napríklad lepšie rozumela s vodným chladením.

GIGABYTE ponúka širokú škálu príslušenstva a softvérového vybavenia pre každého hráča

Okrem základnej dosky B450 GAMING X si môžete od spoločnosti GIGABYTE zaobstarať tiež ďalšie nutné príslušenstvo pre zostavenie herného PC. Cieľovým benefitom  bude jednotný dizajn, často doplnený o praktické RGB podsvietenie. Všetky funkcie potom zároveň bude možné ovládať z jednej centrálnej aplikácie, ktorá vám pomôže všetko krásne prispôsobiť vašim požiadavkám.



Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD B450

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DVI, HDMI, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný ARGB LED Header, COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Gigabyte Gaming
Kód:  AG450m7
Produktové číslo:  B450 GAMING X

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07