Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GIGABYTE B450 AORUS ELITE

4,9 66 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE B450 AORUS ELITE

Chcete si postaviť úplne nový počítač, ktorý má skvelé vyhliadky do budúcnosti? Potom vyberte základnú dosku spoločnosti Gigabyte s päticou AM4. Práve tá vám otvorí cestu k osadeniu osemjadrového procesora AMD Ryzen. Táto pokročilá procesorová platforma má toľko výkonu, že v celom rade výpočtových operácií poráža aj oveľa drahšiu konkurenciu. Model formátu ATX bude perfektným základom malého výkonného herného počítača.

Prednosti základnej dosky GIGABYTE B450 AORUS ELITE

  • Určená výhradne pre najmodernejšie procesory AMD Ryzen
  • Moderný konektor M.2 pre extra rýchlosť SSD až 32 GB/s
  • Herná gigabitová LAN Realtek 8118 s aplikáciou pre správu sieťovej prevádzky
  • USB 3.1 pre rýchly prenos dát z externých úložísk
  • Podpora AMD Quad-GPU CrossFire a 2-Way AMD CrossFire
  • Audio so zvukovou kartou ALC892 s až 7.1-kanálovým výstupom
  • Pokročilá monitorovacia technológia Smart Fan 5 s funkciou Fan Stop
  • Zadarmo softvér na streamovanie hier XSplit Gamecaster
  • Štýlové podsvietenie RGB Fusion s viaczónovými LED diódami a efektami
  • Hybridný digitálny PWM
  • Nový chipset AMD B450

Bleskurýchly prenos dát s USB 3.1

Každý to poznáme. Siahodlhé načítanie operačného systému a spúšťanie aplikácií z klasického pevného disku. Tomu dali stopku bleskurýchle SSD disky. Tie teraz môžete pripojiť aj k tejto základnej doske pomocou M.2 slotu, ktorý sa pýši prenosovou rýchlosťou až 32 Gb/s. Pre M.2 disk je pripravený účinný chladič Thermal Guard. Aby ste nezostarli pri prenose dát z externých úložísk, máte k dispozícii okrem USB 2.0 taktiež niekoľkonásobne rýchlejšie USB 3.1 dokonca v štandarde druhej generácie. Tie sú vyhotovené v dobre rozpoznateľnej červenej farbe.

Brána ku všetkým aplikáciám základnej dosky

Medzi dodávaným softvérom základnej dosky GIGABYTE B450 AORUS ELITE nájdete napríklad Gigabyte App Center, čo je rozhranie, ktoré vám umožní ovládať všetky možnosti základnej dosky. Na rýchle a stabilné pripojenie k internetu poslúži gigabitová LAN s funkciou cFosSpeed, ktorá poskytne možnosť správy sieťovej prevádzky. Vítané vylepšenie predstavuje detailné meranie teploty celkom na piatich miestach základnej dosky. Podľa teplôt potom môžete riadiť až tri pripojené ventilátory. Táto prínosná funkcia sa skrýva pod označením Smart Fan 5.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD B450

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Gigabyte Elite
Kód:  AG450m3
Produktové číslo:  B450 AORUS ELITE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07