Obnoviť stránku

GIGABYTE B365M D2V

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE B365M D2V


Chcete si zostaviť spoľahlivú počítačovú zostavu, ktorá bez problémov zvládne všetky vaše požiadavky na prácu i zábavu? Potom potrebujete základný stavebný kameň v podobe kvalitnej základnej dosky. Tým sa stane doska GIGABYTE B365M D2V. Doska veľkosti mATX s čipsetom B365 je pripravená na osadenie procesormi Intel 8. a 9. generácie, čím poskytne spoľahlivý základ výkonnému a rýchlemu počítaču.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky GIGABYTE B365M D2V

  • Moderná základná doska s čipovou sadou Intel B365
  • Podporuje 8. a 9. generáciu procesov Intel
  • Dostatok rýchlych USB portov vrátane USB 3.2 Gen1
  • Vyhotovenie Ultra Durable dáva istotu dlhodobej spoľahlivosti
  • Smart Fan 5 ponúka niekoľko teplotných senzorov
  • M.2 slot štandardu PCIe NVMe

Spoľahlivá základná doska GIGABYTE

Základné dosky GIGABYTE sú navrhnuté tak, aby bolo isté, že nebude vlhkosť vzduchu predstavovať už žiadny problém. Môžu sa pochváliť novou technológiou výroby PCB zo sklenej tkaniny, ktorá odpudzuje vlhkosť vyskytujúcu sa vo vlhkom prostredí. Ultra Durable rezistory s antisulfuračnou konštrukciou zaistia mimoriadnu stabilitu dosky aj počas dlhého zaťaženia.

Kvalitné chladenie je základ

Vďaka technológii Smart Fan 5 si môžete byť istí, že si váš herný počítač zachová svoj vysoký výkon, a pritom sa nebude prehrievať. Na doske sa nachádzajú 4 teplotné senzory a 2 hybridné konektory na ventilátory alebo vodné chladenie. Možno si nastaviť teplotu, pri ktorej sa ventilátory úplne zastavia a nebudú vás nijako rušiť. Všetky funkcie, ktoré sa týkajú chladenia, si jednoducho nastavíte pomocou dostupnej aplikácie.  

Prispôsobte si dosku GIGABYTE pomocou vychytaných aplikácií

Základná doska GIGABYTE B365M D2V spolupracuje s množstvom aplikácií, ktoré vám uľahčia jej používanie. Základom je nový moderný BIOS. GIGABYTE APP Center umožňuje jednoducho inštalovať a spúšťať aplikácie, ktoré vám pomôžu vyťažiť čo najviac z vašej základnej dosky. Funkcia 3D OSD automaticky detekuje a zobrazuje informácie o systéme počas hrania hier. Vďaka tejto funkcii budete mať ľahký prístup k informáciám o vašej zostave, bez toho aby ste museli prepínať medzi obrazovkami.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151 Coffee Lake
Čipset Intel B365

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  AG18a5
Produktové číslo:  B365M D2V
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12