Obnoviť stránku

GIGABYTE B250-FinTech

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE B250-FinTech

Máte v pláne zostaviť poriadnu mašinu pre ťažbu kryptomien? V tom prípade tu pre vás máme základnú dosku GIGABYTE B250-FinTech, ktorá je pre túto prácu priamo stvorená. B250-FinTech vo veľkosti ATX s čipsetom B250 je pripravená na osadenie procesormi Intel kompatibilnými s päticou LGA1511. Tým najzásadnejším dôvodom pre zaobstaranie tejto dosky je však prítomnosť 12 PCI slotov, ktoré možno osadiť grafickými kartami pre čo najvyšší možný výkon. V kombinácii so špeciálnym ťažobným módom BIOSu a diagnostickými aplikáciámi je zaistená maximálna stabilita pri ťažbe.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky GIGABYTE B250-FinTech

  • Špičková základná doska vhodná pre ťažbu kryptomeny
  • Podpora procesorov Intel 6. a 7. generácie s päticou LGA1511
  • K dipozícii 12 PCI slotov pre pripojenie grafických kariet
  • Podpora pamätí DDR4 – 2 400 MHz
  • 8-kanálové HD audio
  • Adaptér pre pripojenie troch napájacích zdrojov
  • Špeciálny mód BIOSu pre ťažbu

Profi výbava základnej dosky Gigabyte s čipsetom B250

Gigabyte B250-FinTech disponuje už spomínanou päticou LGA1511, ktorá pojme procesory Intel 6. a 7. generácie. Súčasťou sú aj 4 sloty pre operačnú pamäť DDR4  s frekvenciou až 2 400 GHz a s maximálnou kapacitou až 64 GB. Pre pevné disky je  pripravených 6 SATA konektorov.

Na základnej doske taktiež nájdete overený zvukový procesor ALC887 so 7.1-kanálovým výstupom. Vďaka tomu si vychutnáte najvyššiu zvukovú kvalitu a realistické priestorové efekty ako pri hraní menej náročných hier, tak aj pri počúvaní hudby či prehrávaní filmov. Svoje obrazové médiá si užívajte vo FullHD obrazovom rozlíšení, kde vám neunikne jediný detail. To umožňuje pripojenie HD zobrazovacích zariadení prostredníctvom výstupov DVI-D a D-Sub. 

Rýchle prenosy pomocou USB 3.1

Aby ste nezostarli pri prenose dát z externých úložísk, máte k dispozícii okrem USB 2.0 aj niekoľkonásobne rýchlejší USB 3.1. Na rýchle pripojenie k internetu poslúži gigabitový LAN firmy Realtek. Ten vám v spolupráci s manažérom cFosSpeed poskytne možnosť správy sieťovej prevádzky, aby ste zlepšili svoje internetové pripojenie.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel B250

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie HW tlačidlá
Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III

Rad

Rad Gigabyte Ultra Durable
Kód:  AG155m4m
Produktové číslo:  GA-B250-FinTech
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08