Obnoviť stránku

GIGABYTE B250M-DS3H

4,8 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE B250M-DS3H

Chcete si zostaviť spoľahlivú počítačovú zostavu, ktorá bez problémov zvládne všetky vaše požiadavky na prácu i zábavu? Potom potrebujete základný stavebný kameň v podobe kvalitnej základnej dosky. Tým sa stane doska GIGABYTE B250-DS3H. Doska s veľkosťou Micro ATX s čipsetom B250 je pripravená na osadenie procesormi Intel najnovšej generácie Kaby Lake, čím poskytne spoľahlivý základ výkonnému a rýchlemu počítaču. Rýchlosť doske dodáva možnosť pripojenia až štyroch operačných pamätí novej generácie DDR4, rovnako ako pripojenie ultrarýchlych SSD diskov.

Kľúčové vlastnosti

  • Podpora procesorov Intel Kaby Lake
  • Moderný konektor M.2 pre mimoriadnu rýchlosť SSD až 32 GB/s
  • Gigabit LAN s aplikáciou na správu sieťovej prevádzky
  • USB 3.1 na rýchly prenos dát z externých úložísk
  • Preverený zvukový procesor ALC887 s až 7.1 kanálovým výstupom
  • Pripojenie HD zobrazovacích zariadení prostredníctvom HDMI, DVI-D a D-SUB

Zážitok z multimédií

Na základnej doske nájdete aj preverený zvukový procesor ALC887 s až  7.1 kanálovým výstupom. Vychutnáte si tak najvyššiu zvukovú kvalitu a reálne pôsobiace priestorové efekty ako pri hraní hier, tak aj pri počúvaní hudby, či prehrávaní filmov. Svoje obrazové médiá si môžete dopriať v najvyššom možnom obrazovom rozlíšení, pri ktorom vám neunikne jediný detail. Umožňuje to pripojenie HD zobrazovacích zariadení prostredníctvom troch výstupov – HDMI, DVI-D a D-SUB. 

Bleskurýchly prenos dát

Každý to poznáme. Rozvláčne načítanie operačného systému a spúšťanie aplikácií z klasického pevného disku. Tomu urobili prietrž bleskurýchle SSD disky. Tie teraz môžete pripojiť aj k tejto základnej doske pomocou M.2 slotu, ktorý sa pýši prenosovou rýchlosťou až 32 Gb/s. Aby ste nezostarli pri prenose dát z externých úložísk, máte k dispozícii okrem USB 2.0 tiež niekoľkonásobne rýchlejší USB 3.1. 

Brána ku všetkým aplikáciám základnej dosky

Medzi dodávaným softvérom nájdete napríklad Gigabyte App Center, čo je rozhranie, ktoré vám dovolí ovládať všetky možnosti základnej dosky. Na rýchle pripojenie k internetu poslúži gigabitový LAN firmy Realtek. Ten vám v spolupráci s manažérom cFosSpeed poskytne možnosť správy sieťovej prevádzky, aby ste zlepšili svoje internetové pripojenie. 

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel B250

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub)
Interný M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
Serial ATA III
Kód:  AG155m4d
Produktové číslo:  GA-B250M-DS3H
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09