Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GIGABYTE AORUS Z390 ELITE

5 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE AORUS Z390 ELITE

Nové procesory Intel Coffee Lake majú ambíciu úplne opanovať desktopovú platformu. S tým sa spája nutná investícia do základnej dosky, v ktorej výbave bude prepracovaná pätica 1151 a hlavne čipová súprava Intel Z390. Jej benefitom je garantovaná podpora pre už spomínané procesory Intel Coffee Lake novej 9. generácie. Celkovo vzaté je potom ATX doska Gigabyte Aorus Z390 ELITE určená najnáročnejším užívateľom a skúseným overclockerom, ktorí majú ambície vyladiť svoje PC na maximálny možný výkon.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky Gigabyte Aorus Z390 ELITE

  • Stvorená pre 8. a 9. generáciu procesorov Intel Coffee Lake
  • Obsahuje všetky moderné porty vrátane M.2 alebo USB 3.1 Gen 2 Type-C
  • Možnosť zapojenia viacerých grafických kariet v režime NVIDIA SLI alebo AMD CrossFire
  • Intel Gigabit LAN vám v spolupráci s aplikáciou pre optimalizáciu pripojenia zaistí stabilné online bitky
  • Najnovší audio kodek ALC 1220 pre špičkový herný zvuk
  • Aplikácia Smart Fan 5 spolupracuje s navýšeným počtom teplotných senzorov
  • Kvalitné spracovanie odolné proti korózii aj prepätiu
  • Jedinečne dravý vzhľad s osvetlením RGB Fusion

Masívny výkon v kombinácii s CPU Coffee Lake

Doska s týmto výkonom existuje z jedného prostého dôvodu, a to aby vám poskytla prvotriedny zážitok z hrania aj tých najnáročnejších herných šlágrov. So základnou doskou Gigabyte Aorus Z390 ELITE sa rozhodne na uzde držať nemusíte. Ak usilujete o najvyššiu snímkovú frekvenciu bez kompromisov v rozlíšení obrazu, je potrebné využiť multigrafickej konfigurácie. Zapojte preto ďalšie GPU v režime NVIDIA SLI alebo AMD CrossFire a vychutnajte si svoj herný zážitok na maximum. Masívny výkon tejto dosky nakoniec podporíte zapojením až 4 operačných pamätí DDR4 SDRAM s maximálnou OC frekvenciou až 4 133 MHz. 

S doskou Gigabyte Aorus Z390 ELITE beží prenos dát rýchlosťou blesku

Pre dátové úložiská sú na palube tejto hernej mašiny pripravené porty SATA III srýchlosťou 6 GB/s. Ďalej na doske nájdete konektory M.2, ktoré sú ideálnym riešením pre pripojenie ultrarýchlych SSD diskov. Prítomnosť portov USB 3.1 zaistí až dvakrát rýchlejší prenos dát z externých zariadení oproti predchádzajúcej generácii a tiež poskytuje spätnú kompatibilitu s USB 2.0 a 3.0. Nechýba ani konektor typu USB-C s extrémnou rýchlosťou prenosu dát až 10 Gb/s.

RGB osvetlenie ako povinná výbava

Intel Gigabit LAN vám v spolupráci s aplikáciou cFosSpeed poskytne možnosť správy sieťovej prevádzky na zlepšenie internetového pripojenia počas hrania. K tomu všetkému sa na doske našlo miesto aj pre najnovší audio kodek Realtek ALC1220, ktorý váš herný zážitok posunie na nevídanú úroveň. Vzhľad základnej dosky prispôsobíte svojmu individuálnemu štýlu za pomoci plne konfigurovateľného RGB osvetlenia, vďaka ktorému sa bude úplne dokonale vynímať hlavne v skriniach s priehľadnou bočnicou.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151 Coffee Lake
Čipset Intel Z390

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, Podpora Intel Optane, RGB podsvietenie, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX
Typ zvukovej karty Realtek ALC1220

Konektory

Externý HDMI, Jack, Optical out, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Gigabyte Aorus
Kód:  AGZ390a6
Produktové číslo:  Z390 AORUS ELITE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01