Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GIGABYTE AORUS Z270X-Gaming 5

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE AORUS Z270X-Gaming 5

Všetkým vášnivým hráčom, najnáročnejším používateľom a skúseným overclockerom je určená základná doska GIGABYTE AORUS Z270X-Gaming 5. Vaša herná zostava si totiž zaslúži to najlepšie, a to už od základu. Prémiová séria základných dosiek AORUS ponúka čipset Z270, určený siedmej rade výkonných procesorov Intel Kaby Lake, spolu s prvotriednym spracovaním zaručujúcim špičkový výkon, kvalitu a stabilitu. Aby sa týmto prvotriednym výrobkom mohli jeho hrdí vlastníci chváliť svojmu okoliu, nezabudol výrobca dosku obdariť jedinečne dravým vzhľadom, ktorý dáva najavo, že ide o naozaj nevídaný kus technológie.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko kvalitný čipset Z270
  • Podpora najnovšej generácie procesorov Kaby Lake
  • Dva M.2 porty umožňujúce zapojenie do RAID poľa a jeden U.2 konektor pre SSD disky
  • Čip Turbo B-Clock umožní pretaktovanie v rozmedzí 90 MHz až 500 MHz
  • Sieťová karta Killer 2500 pre najlepší online zážitok
  • Možnosť zapojenia až 4 grafických kariet v režime SLI alebo CrossFire
  • Najnovší audio kodek ALC 1220 pre špičkový herný zvuk
  • Jedinečne dravý vzhľad s osvetlením RGB Fusion

Masívny výkon bez kompromisov

Dosky tejto série existujú z jedného jasného dôvodu: Aby vám poskytli prvotriedny zážitok z hrania aj tých najnáročnejších herných titulov. Okrem čipsetu pre najnovšiu generáciu výkonných procesorov Intel 7. generácie, sa doska pýši tiež čipom pre tuning počítača Turbo B-Clock. Ten zaistí možnosť nastaviť frekvenciu Base Clock (BCLK) v rozsahu od 90 MHz až do 500 MHz. S touto základnou doskou sa rozhodne na uzde držať nemusíte. Ak sa snažíte o najvyššiu snímkovú frekvenciu bez kompromisov v rozlíšení obrazu, je potrebné využiť multigrafickú konfiguráciu. Zapojte preto až 4 grafické karty v režime SLI alebo CrossFire a vychutnajte si svoj herný zážitok na maximum. Masívny výkon tejto dosky nakoniec podporíte zapojením až 4 operačných pamätí DDR4 s maximálnou frekvenciou až 4 000 MHz.

Prenos dát rýchlosťou blesku

Pre dátové úložisko je na palube tejto hernej mašiny pripravených 6 SATA III portov. Dvojica konektorov M.2 a jeden konektor U.2 sú ideálnym riešením pre pripojenie ultrarýchlych SSD diskov, prinášajúcich rýchlosť prenosu dát bleskovými 32 Gb/s. Prítomnosť portov USB 3.1 zaistí až dvakrát rýchlejší prenos dát z externých zariadení oproti predchádzajúcej generácii a tiež poskytuje spätnú kompatibilitu s USB 2.0 a 3.0. Nechýba ani konektor typu USB-C s extrémnou rýchlosťou prenosu dát až 10 Gb/s.

Vražedný nástroj pre pomalý internet

Sieťová karta Killer 2500 je naozaj vražedným nástrojom, ktorého úlohou je zbaviť sa pomalého pripojenia k internetu. Ethernetové konektory Killer a Intel Gigabit LAN spolupracujú, aby vám poskytli absolútne bezkonkurenčné vysokorýchlostné pripojenie k sieti. Tým je maximálne optimalizované pripojenie pre vaše herné aktivity.

K tomu všetkému sa na doske našlo miesto aj pre najnovší audio kodek Realtek ALC1220, váš herný zážitok posunie na nevídanú úroveň, kedy vás hra svojimi zvukmi úplne pohltí. Vzhľad svojej základnej dosky prispôsobíte svojmu individuálnemu štýlu s pomocou plne konfigurovateľného RGB osvetlenia, vďaka ktorému sa doska bude úplne dokonale pýšiť vo vašej skrini s priehľadnou bočnicou.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel Z270

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID
Typ zvukovej karty Realtek ALC1220

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C
Interný M.2 Socket, S/PDIF header, SATA Express port, Serial ATA III, Thunderbolt header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AG158b4k
Produktové číslo:  GA-Z270X-Gaming 5
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04