Obnoviť stránku

GIGABYTE A320-DS3

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE A320-DS3

Základná doska AMD A320-DS3 podporuje procesory AMD Ryzen 2000 s ich integrovanou grafickou kartou. S touto základnou doskou si tak vychutnáte všetky výhody, ktoré procesory AMD Ryzen prinášajú. Vďaka technológii Smart Fan 5 si môžete byť istí, že aj pri vysokom výkone počítača bude postarané aj o dokonalé chladenie. Základná doska obsahuje šesť teplotných senzorov a štyri hybridné konektory pre ventilátory. Toto riešenie poskytuje dostatok možností, ako uchladit aj veľmi výkonnú hernú zostavu. Hybridné konektory automaticky detekujú typ chladiča, či už ide napr. o ventilátor alebo čerpadlo a podporuje prúd až 2 A. Softvér Smart Fan 5 umožňuje nastavenie niekoľkých režimov, tak aby systém chladenia pracoval podľa vyťaženia počítača.

Kľúčové vlastnosti základná doska GIGABYTE A320-DS3

  • Pre procesory AMD Ryzen 2000
  • Aplikácia EasyTune – umožňuje doladiť nastavenie systému
  • System Information Viewer – sprístupňuje informácie o aktuálnom stave systému
  • 3D OSD – automaticky detekuje a zobrazuje informácie o systéme počas hrania hier
  • XSplit Gamecaster + Broadcaster
  • Inovovaný BIOS

Základná doska plná inovácií

U základnej dosky AMD A320-DS3 došlo tiež k vylepšeniu rozhrania systému BIOS, ktoré umožňuje možnosť nastavenia rôznych funkcií bet nutnosti spúšťať systém Windows. Tešiť sa môžete aj na gigabitovú LAN Realtek GbE sieťovú kartu s aplikáciou pre správu sieťovej prevádzky cFosSpeed – vylepšuje latencie siete a udržuje nízke doby odozvy. Táto sieťová karta tiež v porovnaní s ostatnými spotrebováva menej elektrickej energie.
Vo výbave nechýba tiež ani rýchle USB 3.1 Gen 2 s ohromujúcou rýchlosťou prenosu, a to až 10 Gb/s. V porovnaní s USB 3.1 Gen 1 je dvakrát rýchlejšie a samozrejmosťou je kompatibilita so všetkými existujúcimi USB zariadeniami. Pamäťové sloty sú opatrené patentovaným držiakom s dvojitým zámkom.

A320-DS3 sa chváli zvýšenou odolnosťou

Gigabyte Ultra Durable rezistory sú opatrené antisulfuračnou konštrukciou. Nemôže tak dôjsť k prieniku zlúčeniny síry k rezistorom a spôsobiť tak chemické zmeny a rezistivitu odporov. Je zaručené, že doska bude fungovať, tak ako má, po celú dobu svojej životnosti. Základná doska A320-DS3 disponuje zvýšenou ochranou voči vlhkosti, najmä vďaka technológii výroby PCB zo sklenej tkaniny, ktorá odpudzuje vlhkosť. Taktiež využíva MOSFETy s nízkym RDS (on) s veľmi malými energetickými stratami spôsobené odvádzaním zvyškového tepla. 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD A320

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, Jack, PS/2, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub)
Interný Front Panel Audio konektor, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AG180d1a
Produktové číslo:  A320-DS3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13