Obnoviť stránku

GIGABYTE 970-Gaming

4,6 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE 970-Gaming

Základná doska zo série Gaming prináša to najlepšie pre hráčov. Špičkový dizajn, najlepšie súčiastky na trhu a dimenzované chladenie sú len špičkou ľadovca. Dosky Gigabyte sa už roky pýšia súborom technológií pre maximálnu životnosť a odolnosť Ultra Durable. Tento názov symbolizuje tie najlepšie komponenty, špičkový dizajn, silnejšiu vrstvu medi v PCB, pokročilý systém napájania a duálny BIOS s podporou obnovy z HDD či pamäte flash. Prvenstvom na trhu sú tienené PCI-Express porty.

Kľúčové vlastnosti

  • Podporuje najnovšie procesory AMD
  • Podpora Crossfire
  • Moderný konektor USB 3.1 Type-C
  • Vysoko kvalitný audio výstup
  • Svietiace LED diódy
  • Bleskurýchle rozhranie M.2 a sieťová karta

Špičková výbava

Doska je postavená okolo severného mostíka AMD 970, ktorý ponúka na platforme AMD už dlho nevidené možnosti. Samozrejmosťou je podpora dvojice vlastných grafický kariet Radeon v režime Crossfire. Južný mostík AMD SB 950 má na starosti konektivitu až so šiestimi pevnými diskami s rozhraním SATA 6 Gb/s a jedným s rozhraním M.2. South bridge sa tiež stará až o dvanásť USB konektorov štandardu 2.0, kým novšie verzie 3.0 a 3.1 majú na starosť externé radiče od VIA a AS Media. Špičkou v odbore je rozhranie USB 3.1 Type-C s obojstranným konektorom. Hráči iste ocenia výkonnú sieťovú kartu E2200 Killer.

Kvalitný zvuk na palube

Pre milovníkov kvalitného zvuku už nie je nutnosť vybavovať svoj počítač dedikovanou zvukovou kartou. Vďaka kvalitnému návrhu s najkvalitnejšími kondenzátormi a oddelenou oblasťou PCB len pre audio bude zvuk absolútne bez rušenia. S výmenným operačným zosilňovačom si prispôsobíte zvuk presne na mieru. A pre skutočných audiomaniakov je doska vybavená vysoko tieneným USB konektorom pre externý D/A audio prevodník.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM3+
Čipset AMD 970

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, Radič RAID, DUAL BIOS, Chladiče mosfetov, AMD Dual Graphics
Typ zvukovej karty Realtek ALC1150

Konektory

Externý Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AG530j0
Produktové číslo:  GA-970-Gaming
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14