Obnoviť stránku

GIGABYTE 78LMT-USB3

4,7 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE 78LMT-USB3

Základná doska zmenšeného formátu microATX,  poskytne pole pôsobnosti nadchádzajúcim procesorom z novej rady AMD FX. Disponuje totiž aktualizovanou päticou AM3 +, ktorá poskytne maximálne využitie nielen nových procesorov s 32nm jadrami Bulldozer, ale je zároveň spätne kompatibilná so staršími modelmi Phenom II a Athlon II, ktorým poskytne 4 +1 fázové napájanie VRM.
 Doska je ideálna pre vytvorenie kompaktnej zostavy pre kancelárske využitie. Poteší integrovaný grafický čip ATI Radeon HD 3000, ktorý si bez problémov poradí s prácou v grafických editoroch a s prehrávaním videí. A vy tak ušetríte financie za samostatnú grafickú kartu. Zabudované výstupy sú reprezentované analógovým D-sub a digitálnou dvojicou DVI-D a HDMI. Nechýba ani moderná štvorica USB 3.0 portov.
Medzi význačné črty patrí  Ultra Durable 4, ktorá symbolizuje využitie vysoko kvalitných komponentov. Bezpečná prevádzka zaistí duálny Hybrid EFI BIOS s podporou bootovania HDD s kapacitou 3 TB aj viac. Špeciálne navrhnuté konektory USB umožňujú nabíjanie zariadení iPhone, iPad a iPod Touch bez ohľadu na to, či je počítač zapnutý. Hudobný fajnšmekri ocenia audio subsystém so 7.1 kanálovým zvukom a 108dB odstupom signálu od šumu.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM3+
Čipset AMD 760G

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Príprava pre CPU s integrovaným GPU

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie Radič RAID
Typ zvukovej karty VIA VT2021

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, LPT konektor, S/PDIF header, Serial ATA II, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA II
PCI
Kód:  AG525w
Produktové číslo:  GA-78LMT-USB3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13