Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

GERBER Organic/Natural

GERBER banner

GERBER Organic/Natural: Kvalitná strava pre najmenších

Značka GERBER Organic/Natural ponúka širokú škálu kvalitných detských príkrmov pýšiacich sa jedinečnou chuťou, ktorá uspokojí aj tých najväčších gurmánov a maškrtné jazýčky. Aby značka dosiahla vyváženosť a delikátnosť, spolupracuje s rodinnými farmármi, a tak s produktmi nešliapnete vedľa. V ponuke nájdete pestrý výber mäsovo-zeleninových príkrmov, jemné dezerty bez pridaného cukru, drobné chrumky vo veľkosti presne do malej ručičky, kapsičky z ručne zozbieraného ovocia a obilné kaše s prirodzene sladkastou chuťou.

GERBER kaša

Kaša GERBER Organic/Natural ideálna na raňajky aj večeru

Ak chcete pre vaše bábätko plnohodnotné a chutné raňajky či večeru, skúste kaše GERBER Organic/Natural. Nájdete v nich celozrnné obilniny, vitamíny a minerály, ktoré sa podieľajú na správnom rozvoji a zdraví dieťatka. Kaše sú bez pridaného cukru a sú vhodné od ukončeného 6. mesiaca. V ponuke nájdete príchute, ako je malina, jablko, slivka, banán a podobne.

Lahodné chrumky pre najmenších GERBER Organic

Chrumky GERBER Organic sú vhodné ako zdravšia pochutina, ak chcete deťom ponúknuť niečo dobré. Sú navrhnuté pre potreby najmenších, a navyše skvele padnú do malej ručičky. Ocenia ich malí stravníci od 9. mesiacov a iste vás poteší, že v chrumkách nenájdete umelé farbivá ani konzervanty. V ponuke sú s príchuťou malina/banán, pomaranč/mrkva či arašidy.

GERBER chrumky
GERBER dezerty

Kvalitné rastlinné dezerty GERBER Organic

Všetky deti, ktoré chcú objavovať nové chute, ocenia 100 % rastlinné dezerty GERBER Organic. Ide o chutnú, rýchlu a zdravú desiatu, ktorá je vyrobená z kvalitných rastlinných surovín a navyše v zložení nenájdete cukor, lepok ani sóju. Obľúbené sú napríklad mango a kivi alebo jablko a ananás – obe príchute sú zjemnené pridaným kokosovým mliekom.

Rozmanité chute s príkrmami GERBER Organic

Nechcete tráviť čas varením, ale zároveň chcete mať istotu, že svojim deťom dávate to najlepšie? Príkrmy v skle GERBER Organic sú skvelou voľbou, pretože majú vynikajúce zloženie a okrem toho dieťa môže denne objavovať nové rozmanité chute. Vybrať si môžete ako zo zeleninových, tak aj z mäsovo-zeleninových príkrmov.

GERBER príkrmy
GERBER kapsičky

Hravá desiata v podobe kapsičky GERBER Organic

Kapsičky GERBER Organic predstavujú chutné ovocné pyré v praktickom obale, ktorý sa dá opäť ľahko uzatvoriť, a tak sa hodí nielen na cestovanie. V ponuke nájdete ako kapsičky s jednou príchuťou (hruška, mango, …), tak aj v rôznych kombináciách (hruška/jablko/banán, …). Vybrané druhy si môžu vychutnať deti už od ukončeného 4. mesiaca, navyše sú bez pridaného cukru.

Spresniť parametre
83 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14