Obnoviť stránku

GARNI

GARNI banner

GARNI: Vieme, čo je za horizontom

Česká spoločnosť GARNI technology a. s., ktorej korene siahajú až do roku 1995, sa už od svojich začiatkov špecializuje na predaj meteorologických staníc, čističiek vzduchu, meračov kvality vzduchu, teplomerov, vlhkomerov, digitálnych budíkov, smart náramkov a dataloggerov. Svoje dlhoročné znalosti a skúsenosti plne vkladá do vývoja vlastných výrobkov, ktoré si obľúbili zákazníci nielen v Európe. GARNI technology sleduje aktuálne trendy, technologický vývoj, ale predovšetkým počúva spätnú väzbu zákazníkov. A práve vďaka tomu sú jej výrobky moderné, spoľahlivé a obľúbené ako u koncových používateľov, tak aj medzi českými a zahraničnými firmami, ktoré patria medzi špičky vo svojom odbore.

WiFi elektronika GARNI

S WiFi meteorologickými stanicami GARNI budete mať vždy aktuálne informácie

Počasie. Vždy premenlivé. Vždy nečakané. Počas jedného popoludnia všetko zapojíte, nastavíte, a vďaka prehľadnej aplikácii na mobilnom telefóne a WiFi prepojení spotrebičov GARNI vždy viete, aké počasie vás vonku čaká. Pokiaľ pripojíte aj voliteľné prídavné senzory, získate tiež dokonalý prehľad o svojom domove. Šok zo studenej vody v bazéne tak bude minulosťou. Odolnosť proti všetkým nástrahám počasia preverená 30 rokmi histórie českej značky.

Meteostanica GARNI – spoľahlivé predpovede ako od profíkov

Koľkokrát ste boli prekvapení nečakaným dažďom, hoci predpoveď sľubovala pekné počasie? Predstavujeme vám riešenie priamo z českých luhov a hájov: používateľsky prívetivé meteostanice od českého výrobcu GARNI technology z Ostravy.

Meteostanica GARNI technology
Čističky vzduchu GARNI technology

GARNI čističky a merače kvality vzduchu – aby sa vám lepšie dýchalo

Vzduch v našich domovoch nie je vždy taký čistý a svieži, ako by sme si priali. Nechajte nás postarať sa o jeho čistotu. Čističky vzduchu GARNI technology pomocou patentovanej technológie rýchlo odstránia až 99,9 % nečistôt. Čističky vzduchu a merače kvality vzduchu GARNI technology – dovoľte si voľne dýchať.

S digitálnymi budíkmi GARNI už nezaspíte

Ráno je viac ako len začiatok dňa – je to okamih, keď sa prebúdzame do sveta nových možností. S digitálnymi budíkmi GARNI technology vstanete do tohto sveta včas. Dokonalý štart každého dňa.

Digitálne budíky GARNI
Senzory GARNI technology

Senzory GARNI na meranie teploty, vlhkosti, CO2 a mnoho ďalšieho

Bezdrôtové senzory pre život bez starostí. So senzormi GARNI technology môžete bez obmedzenia sledovať namerané hodnoty teploty a relatívnej vlhkosti vo vašom skleníku, teplotu vody v bazéne alebo napríklad úroveň kvality vzduchu pomocou senzorov koncentrácie CO2 a prašnosti PM2.5. Otvorte dvere do novej éry – pristupujte k dátam okamžite, s presnosťou a spoľahlivosťou. Pripojte k svojmu výrobku GARNI technology voliteľné senzory a rozšírte tak svoj prehľad.

Dáta vždy poruke s aplikáciou GARNI

Sledujte namerané hodnoty v reálnom čase. Vďaka našej aplikácii máte dáta vždy poruke, nech už ste kdekoľvek. Aplikácia je plne v češtine a všetko nastavíte počas 10 minút. Žiadne prehánky vás už neprekvapia.

GARNI meteostanica – aplikácia
Spresniť parametre
79 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11