Obnoviť stránku

Xbox bezdrôtový ovládač Elite Series 2 – Core Edition White

4,8 1 417 hodnotení
108,90 €

Xbox bezdrôtový ovládač Elite Series 2 – Core Edition White

Bezdrôtový herný ovládač na Xbox a PC

Elitný bezdrôtový ovládač na Xbox One Wireless Controller Elite Series 2 je navrhnutý v spolupráci s hráčmi profesionálnej úrovne tak, aby vyhovoval potrebám hier vo viacerých hráčoch. Užijete si s ním prelomovú presnosť, vyššiu rýchlosť a prispôsobenie na mieru. Budete s ním môcť ukázať, čo vo vás je, a úplne sa prispôsobí vášmu štýlu pri hrania. 

Herný ovládač Gamepad Xbox Wireless Controller Dokonale padne do ruky

Výmenou kovových páčok a smerových ovládačov vždy docielite s herným ovládačom Gamepad Xbox  ergonomické ovládanie na mieru. Zlepšíte si presnosť aj rýchlosť vďaka páčkam rôznych tvarov a veľkostí. Nový fazetovaný smerový ovládač umožňuje jednoduchšiu a spoľahlivejšiu kombináciu povelov. Tradičný smerový ovládač potom prinesie presné ovládanie pri výbere zbraní alebo podpornom údere. Gamepad Xbox Wireless Controller Elite Series 2 sa vždy prispôsobí tvaru vašej ruky.

Skvelá kontrola a istota za každých okolností s herným ovládačom

Elitný ovládač je vybavený štyrmi pozíciami na vymeniteľné radiace páky. Zvoľte druh a počet radiacich pák, ktoré pripojíte a nakonfigurujte ovládač do ideálneho stavu. Montáž aj demontáž je jednoduchá a zaobíde sa úplne bez použitia nástrojov. S radiacimi pákami získajú vaše prsty väčšiu kontrolu na drvivé údery a precízne ovládanie hry. Keď chcete počas zložitého skoku mieriť a strieľať súčasne, už nemusíte presúvať prsty z páčok. 

Strieľajte pomocou herného ovládača  gamepadu Xbox Wireless rýchlejšie s poistkami jemných spúští

Prepínaním poistiek jemných spúští dosiahnete rýchlejšie strieľanie a úsporu drahocenného času pri každom stlačení spúšte. Ďalšie úpravy pri používaní ovládača dosiahnete pomocou ľahko ovládateľnej aplikácie. Môžete si v nej nastaviť min/ Max. hodnoty spúšťa, citlivosť páčok alebo priradenie tlačidiel tak, aby ovládanie dokonale zodpovedalo vašim predstavám. Vytvorte si v aplikácii ľubovoľný počet profilov ovládača Xbox Wireless Controller Elite Series 2 a pripravte si nastavenie na mieru každej hre. 

Prvotriedne dielenské spracovanie

Ovládač Xbox Wireless Controller Elite Series 2 je navrhnutý tak, aby každá plocha aj detail splnili prísne požiadavky hráčov hier vo viacerých hráčoch. Hriadieľky páčok, smerové ovládače a radiace páky z nehrdzavejúcej ocele zaručujú dlhú životnosť. Zosilnené prstence s nízkym trením okolo každej páčky minimalizujú opotrebovanie a zaručujú dokonale plynulú akciu. Vyššiu stabilitu a istotu na dotyk potom zaručia pogumované rukoväte s kosoštvorcovým vzorom. Vďaka vylepšeným rukovätiam udržíte ovládač Xbox Wireless Controller Elite Series 2 s menším úsilím a vydržíte hrať dlhšie a pohodlnejšie. Povrchová úprava krytu je príjemná na dotyk a zaručuje luxusný vzhľad. 

Obsah balenia herného ovládača  gamepadu

  • Elitný bezdrôtový ovládač Xbox Wireless Controller Elite Series 2 na Xbox
  • 2-štandardné páčky
  • Fazetovaný smerový ovládač
  • USB-C kábel na nabíjanie
  • Príslušenstvo k ovládaču si môžete dokúpiť TU

• Pripojenie Bluetooth vyžaduje, aby v počítači bola nainštalovaná aktualizácia Windows 10 Anniversary Update a port USB 2.0 alebo USB 3.0.

• Môže byť potrebná významná aktualizácia firmvéru, pripojenie môže byť spoplatnené poskytovateľom internetových služieb. Navštívte stránku xbox.com/xboxone/controllerupdate, kde nájdete pokyny na aktualizáciu.

• Pripojenie Bluetooth je podporované na počítačoch, tabletoch a notebookoch. Nie je podporované na mobilných zariadeniach. 

• V rozhraní Bluetooth nie sú podporované žiadne rozšírenia, napríklad slúchadlá s mikrofónom, klávesnica alebo adaptér na stereofónne slúchadlá s mikrofónom na Xbox. 

• Cez Bluetooth odporúčame pripájať vždy iba jeden ovládač. 

Návod na spárovanie herného ovládača gamepadu Xbox Wireless Controller Elite Series 2 – Core Edition White

Pri párovaní ovládača s počítačom pomocou Bluetooth postupujte podľa nasledujúcich krokov: 
• Skontrolujte, či je v počítači nainštalovaný systém Windows 10 s aktualizáciou Anniversary Update. Informácie o tom, ako získať najnovšiu aktualizáciu na Windows, nájdete v článku Windows Update: najčastejšie otázky. 

• Aktualizujte ovládač, aby ste zaistili najlepší výkon. Pozri tému Aktualizácia ovládača na Xbox One vo Windows 10. 
• Zapnite bezdrôtový ovládač na Xbox stlačením tlačidla Xbox. 

• Na ovládači stlačte a počas troch sekúnd podržte tlačidlo na spárovanie. 

• Vo svojom počítači vyberte v ponuke Štart možnosť Nastavenia > Zariadenie > Bluetooth a iné zariadenia. 

• Aktivujte možnosť Bluetooth, aby počítač mohol vyhľadať zariadenie s Bluetooth. 

• Vyberte položku Bezdrôtový ovládač na Xbox > Spárovať. 

Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Platforma

Platforma PC, Xbox ONE, Xbox Series

Platforma

Platforma PC, Xbox Series X|S, Xbox One

Vstupy a výstupy

Pripojenie 3,5mm Jack , USB-C (na ovládači)

Pripojenie

Typ pripojenia Bezdrôtové
Rozhraní Bluetooth
Dĺžka kábla 2,7 m
Kompatibilný OS Windows 10

Rozmery

Šírka 110 mm
Výška 30 mm
Hĺbka 40 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 345 g

Farba

Farba Biela

Výbava a funkcie

Výbava Vibrácie, Analógové páčky, Používateľské mapovanie tlačidiel
Počet tlačidiel 10 ×

Batéria

Batérie Integrovaná
Kód:  MXO008SC12
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4IK-00002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18