Obnoviť stránku

Xbox One Wireless Controller pre Windows

4,6 42 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xbox One Wireless Controller pre Windows

Štýlový, bezdrôtový ovládač, ktorý posunie hranie hier na vyššiu úroveň. Určený ako pre herné konzoly Xbox One, tak aj pre PC. Oproti starším verziám je Gamepad Xbox One Wireless Controller vybavený novými spúšťami Impulse Trigger. Inými slovami, môžete sa tešiť na realistickejšie vibrácie. Každý náraz, každú havárku či inak vyhrotenú situáciu, si preto vychutnáte ako nikdy predtým. Zmeny sa dočkala aj konštrukcia ako taká. Aj keď adrenalín doslova tryská po miestnosti, ovládač drží v ruke doslova ako pribitý. Ku všetkému je pohodlný aj pri dlhšom hraní.

Kľúčové vlastnosti

  • Realistické vibrácie
  • Ergonomický tvar - ovládač skvele padne do ruky
  • Protišmykové prvky
  • Presné ovládanie
  • Bezdrôtový dosah až 9 metrov
  • Napájanie pomocou dvoch AA batérií
  • Tlačidlá Ponuka a Zobraziť uľahčujúce navigáciu
  • Ľahké a rýchle párovanie
  • Súčasťou je aj bezdrôtový prijímač

Presný ako žiadny iný

V prípade bezdrôtového ovládača Gamepad Xbox One Wireless Controller bol dôraz kladený predovšetkým na presnosť ovládania. Konštrukcia smerového ovládača teraz lepšie reaguje na posuny aj pohyby v akomkoľvek smere. Vylepšenia sa dočkali aj páčky, ktoré sú vybavené špeciálnou protišmykovou textúrou. V neposlednom rade oceníte aj fakt, že na spúšte a ďalšie ovládacie prvky dosiahnete omnoho ľahšie, ako tomu bolo v prípade starších ovládačov.

Vyladený po všetkých smeroch

O tom, že ide o prémiový výrobok, nie je pochýb. V porovnaní so staršími verziami ovládačov je Gamepad Xbox One Wireless Controller zase o niečo lepší. Pokiaľ ide o napájanie, prebieha pomocou dvoch AA batérií. Poteší aj dosah bezdrôtového signálu na úrovni 9 metrov. Vašu obľúbenú hru si tak vychutnáte aj z toho najvzdialenejšieho kúta izby.

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PC, Xbox One

Pripojenie

Typ pripojenia Bezdrôtové

Výbava a funkcie

Výbava Vibrácie
Počet tlačidiel 8 ×
Kód:  MXO008b6
Produktové číslo:  NG6-00003
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17