Obnoviť stránku

Xbox One Wireless Controller Lunárny

4,9 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xbox One Wireless Controller Lunárny

Špeciálna edícia bieleho lunárneho bezdrôtového ovládača Xbox One Wireless Controller má všetky prednosti štandardného bezdrôtového ovládača. K tomu navyše pridáva luxusný zlato-biely dizajn a úchytky s vylepšenou textúrou na presnejšie a komfortnejšie ovládanie.


Impulse Trigger pro realistický pocit nárazu

Pocítite každý náraz

Ovládač Xbox One Wireless Controller je nástupca mnohokrát oceňovaného ovládača na konzolu Xbox 360. Ešte intenzívnejší zážitok z hrania prináša funkcia Impulse Trigger, ktorá vám sprostredkuje vibrácie v končekoch prstov. Pocítite každý náraz, haváriu aj spätný ráz zbrane. Nevídanú presnosť ovládania poskytnú prepracované páčky a vylepšený smerový ovládač.


Výborná ergonómia

Lepšie tvarovanie a nový dizajn pohodlne padne do ruky každému a umožní pevný a istý úchop za všetkých okolností. Telo ovládača ukrýva aj batériu, takže ho budete môcť uchopiť prirodzenejšie. Teraz tak dosiahnete na tlačidlá a páčky oveľa ľahšie. Protišmykový povrch páčok lepšie zabráni skĺznutiu palca, situáciu tak budete mať pevne pod kontrolou.

Výtečná ergonomie

Užívejte si své oblíbené skladby

Hranie s vašou obľúbenou hudbou

Nového návrhu sa dočkal smerový ovládač, ktorý bleskurýchlo reaguje na jemné pohyby a posuny, to vám umožní precízne zvládnuť každú akciu. Súčasťou ovládača je tiež 3,5 mm stereo rozširujúci port, do ktorého môžete zapojiť kompatibilný headset.


Co naleznete v krabičce

Balenie obsahuje

  • Bezdrôtový ovládač pre Xbox Lunar White.
  • Tužkové batérie.
  • Rýchla inštalačná príručka a príručka k produktu.

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma Xbox ONE
Kód:  MXO008b2
Produktové číslo:  GK4-00019
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18