Obnoviť stránku

Xbox One - Tour De France 2015

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xbox One - Tour De France 2015

Francúzsko je krajina zasľúbená cyklistike a nie je teda divu, že práve tam vznikajú cyklistické simulátory. Cyanide Studios opäť po roku predstavujú aktuálny ročník venovaný predovšetkým Tour de France 2015. Opäť sa pred vás postaví maximálna výzva s poriadnou porciou adrenalínu. Než sa však vydáte na tie najočakávanejšie preteky sezóny, tak musíte potrénovať a otestovať taktiku v podobných pretekoch.

Ten najlepší cyklistický simulátor Tour De France

Pretekárska hra na konzolu Tour De France 2015 samozrejme ťaží z plnej licencie, takže sa samozrejme dočkáte všetkých známych tímov a jazdcov. V úlohe kapitána sa postavíte na čelo jedného z nich a obídete si jarné prípravné preteky aj kľúčový test tesne pred štartom – obľúbené Critérium du Dauphiné. Zloženie tímu totiž vyžaduje nielen fyzicky silných šprintérov pre ciele na rovinkách, ale aj borcov pre cieľ v alpských alebo pyrenejských veľhorách. Tímová taktika totiž zohráva rozhodujúcu úlohu. Kompletne prepracované rozhranie vám dáva okamžitú možnosť reagovať na dianie v pelotóne a vymyslieť lepšiu stratégiu ako súperovi. Tento rok si dokonca môžete zahrať spoločne s kamarátom proti sebe, ale aj v zábavnej kooperácii spoločne v jednom tíme.
Okrem rozsiahlej kariéry s plnou porciou etáp sú nachystané aj ďalšie zaujímavé režimy. Jedným z nich sú atraktívne zjazdy, v ktorých jednoducho musíte dosiahnuť najlepší čas. Naučiť sa správnu trajektóriu pri prejazde serpentínami chce však trochu cviku. Po grafickej stránke je všetko v úplnom poriadku a herný dizajn zodpovedá televíznym prenosom.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Simulátor

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov
Problematickosť obsahu Online

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa

Platforma/licencia

Licencia Škatuľová
Kód:  MXO191
Produktové číslo:  3512899114227

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07