Obnoviť stránku

Xbox One - Saints Row IV Re-Elected & Gat Out Of Hell

4,4 3 hodnotení
17,86 €

Xbox One - Saints Row IV Re-Elected & Gat Out Of Hell

Séria Saints Row sa veľmi rýchlo zaradila medzi najvyhľadávanejšie hry, a preto nie je divu, že sa vydavatelia rozhodli vytvoriť remasterovanú verziu pre najnovšiu konzolu Xbox One. Fanúšikovia sa teda dočkajú vyšperkovanej grafickej stránky a vylepšenej hrateľnosti. Re-Elected edícia totiž obsahuje všetky vydané DLC, 25 špeciálnych zbraní, 15 nových vozidiel a rovnaký počet kamošov do vášho gangu. Nechýba ani šestica superschopností pre ešte originálnejšie riešenie problémov.

Herný nárez v rozšírenej verzii a s vyladenou grafikou


Aby toho nebolo málo, súčasťou je aj rozmerný datadisk Gat Out of Hell. Prvýkrát si zahráte za Johnyho Gata a Kinzie Kensingtonovou a dokonca aj v kooperácii. Musíte vtrhnúť do pekelnej časti Steelportu, kde v úlohe hlavného nepriateľa stojí samotný satan. Na oslobodenie prezidenta budete potrebovať všetky schopnosti a užijete si nadčasové akcie v zbesilých obrátkach. Všade okolo sa povaľuje aj dostatok čierneho humoru a vtipných hlášok.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Drogy, Sex, Násilie, Online

Verzia

Platforma Xbox 360 – škatuľa

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MXO166
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4020628862114
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02