Obnoviť stránku

Xbox One S All-Digital Edition

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xbox One S All-Digital Edition

S konzolou Xbox One S All-Digital Edition urobíte veľký krok vpred

Xbox One S All-Digital Edition

Predinštalácia hier

Teraz máte možnosť predinštalovať si hry ešte skôr, než je ich oficiálne vydanie. Tak ich môžete začať hrať v okamihu vydania.

Xbox One S All-Digital Edition

Cloudové úložisko

Tu sú uložené všetky vaše hry, vaše pozície, postupy v hre aj zálohy. Nie je bezpečnejšie úložisko než-li on-line Cloud.

Xbox One S All-Digital Edition

Digitálna knižnica

Svoje hry máte vždy poruke. Môžete ich hrať na akejkoľvek konzole Xbox One, nech už ste kdekoľvek.

Minecraft, Fortnite, Sea of Thieves a FIFA 20 súčasťou balenia

Vaša online knižnica je okamžite k dispozícii. A ako uvítací darček na vás čakajú 3 veľmi populárne hry. Stavajte svoje mesto z blokov v Minecrafte, alebo sa vydajte na dobrodružnú hru s pirátmi v Sea of Thieves, tiež môžete zažiť tú najlepšiu naháňačku na svete s Fortnite a športovci môžu súperiť vo FIFA 20.

Xbox One S All-Digital Edition

Prepracovaný ovládač v balení

S bezdrôtovým ovládačom pre Xbox One S prežijete akčné scény ešte intenzívnejšie ako kedykoľvek predtým. Vďaka elegantne strihaným tvarom vám dokonale padne do ruky. Navyše je vybavený technológiou Bluetooth na jednoduché pripojenie k PC.


Hry a multimédiá v lepších farbách

Upgrade na Xbox One S však nie je len dizajnovou záležitosťou. Novo totiž dostanete nielen plnú podporu 4K rozlíšenia na streamovanie Ultra HD videa. Ďalším krokom je integrácia technológie HDR, ktorá zaistí viditeľné zlepšenie po stránke obrazovej kvality. Graficky náročné scény tak zažijete s vysokým kontrastom a maximálnym jasom. Celkový dojem doplní priestorový zvuk Dolby Atmos a DTS:X3.

Pozor! Zariadenie neprehráva fyzické disky – ide o modernú vylepšenú verziu konzoly, ktorá pracuje iba s digitálnym obsahom.


Kód:  MXO005asNad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01