Obnoviť stránku

Recore - Xbox One

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Recore - Xbox One

Od legendárneho režiséra Keiji Inafuneho a tvorcov oceňovaného Metroid Prime prichádza ReCore, akčná adventúra, ktorá bola designovaná s ohľadom na novú generáciu konzol, ktorá sľubuje detailné prostredie, perfektné akčné pasáže a inteligentný príbeh, ktorý hráčovi nenechá ani na chvíľu vydýchnuť, dokým nevyšetrí všetky záhady a neprekoná všetky prekážky stojace medzi ním a záchranou ľudstva pred vyhynutím.


Žena v nehostinnom prostredí

Ako hlavná hrdinka sa objavujete v apokalyptickom svete plnom piesku. Vyprahnutá krajina zmietaná piesočnými búrkami a nájazdmi nepriateľských robotov, poskytuje rozličné nebezpečenstvá, ktorým budete musieť čeliť. Ani tá najodvážnejšia žena by nedokázala prejsť týmto dynamickým prostredím bez pomoci. Preto po jej boku nájdete vždy energiou nabitých priateľov. Roboti vám budú pomáhať v prieskume tmavých zákutí, v boji so zloduchmi a s riešením rozličných hlavolamov pri postupe príbehom.

Sama v rozpálené poušti
 

Robot jako poslední naděje lidstva
 

Vítaní pomocníci

O spriatelených robotov naozaj nebude núdza. V rozličných typoch a veľkostiach ich budete nachádzať všade po svete. Jeden môže vyzerať ako pes, ďalší ako gorila a posledný ako obluda. Dôležité je, že všetci budú fungovať na základe energetického jadra, ktoré im venujete práve vy. Zachráňte svet a svoju vlastnú kožu.


Kľúčové vlastnosti

  • Rozľahlý apokalyptický svet.
  • Rozličné možnosti riešenia úloh.
  • Dynamické zmeny počasia.
  • Rôzne druhy robotických priateľov.
  • Dokonale prepracované grafické stvárnenie.
  • Pútavé bojové scény a animácie.

 

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Platforma Xbox One
Kód:  MXO235
Produktové číslo:  9Y4-00015
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07