Obnoviť stránku

Xbox One - Murdered: Soul Suspect

5 1 hodnotení
10,98 €

Xbox One - Murdered: Soul Suspect

Nevšedne poňatá detektívka, ktorá jemne balansuje na hranici nadprirodzena. Celkom zaujímavý príbeh totiž láka na vyšetrovanie svojej vlastnej smrti. Hlavný hrdina Ronan O'Connor má za sebou pestrú minulosť. Najskôr zručný zločinec, ale následne tvrdý policajt s akýmsi šiestym zmyslom na riešenie zamotaných prípadov. Až ten posledný v podobe sériového vraha sa mu stane osudným. Chcete prísť celej situácii na kĺb? Tak sa ponorte do spleti jednotlivých udalostí


Duchárske schopnosti


Prebúdzate sa ako duch a máte možnosť sa vžiť do kože nič netušiacich ľudí. Môžete sa všade pohybovať a postupne zbierať jednotlivé dôkazy. Skúmanie miest činov, ale aj vypočutie jednotlivých svedkov vám vynesie zaujímavé indície, ktorých správne rozlúštenie vás posunie opäť o kus ďalej.
Zvláštne zachytená atmosféra mesta Salem, kde sa celý dej odohráva, vás osloví a doslova nenechá vydýchnuť. Dobre poňaté vedľajšie misie vám ukážu nové možnosti v plnení úloh. Ale veľký pozor musíte zároveň dávať na podobne zajatých duchov. Niektorých z nich ste totiž na onen svet poslali vlastnou rukou.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov
Problematickosť obsahu Strach, Násilie

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX085
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5021290063075
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11