Obnoviť stránku

Xbox One Kinect Senzor V2

4,9 8 hodnotení

Xbox One Kinect Senzor V2

Nová generácia Kinectu Kinect Senzor V2 pre Xbox One prináša hneď niekoľko vychytávok, ktoré si určite obľúbite. Oproti pôvodnej verzii je tento čierny kinect navrhnutý s hranatejším telom. To krásne sedí ku konštrukcii hernej konzoly Xbox One. Okrem vzhľadu sa zmenili hlavne vlastnosti a funkcie tohto zariadenia. Snímanie pohybu teraz prebieha pomocou Full HD videa so širším zorným poľom a okrem pohybu, dokáže kinect snímať aj váš hlas a múdre gestá.

Kľúčové vlastnosti čierneho Kinect Senzor V2 pre Xbox One

  • Možnosť snímania chytrých giest, mimiky tváre, pohybu v priebehu hrania a tiež snímanie reči
  • Kinect Senzor V2 ponúka širšie zorné pole a Full HD rozlíšenie
  • Na svojom Xbox One teraz môžete volať cez Skype a komunikovať s asistentom Cortana
  • Okrem širokého zorného poľa a vysokého rozlíšenia, ponúka Kinect V2 TKE nočné infravidenie
  • Neutrálne hranatý dizajn v čiernej farbe skvele zapadne do každého interiéru

S Kinect Senzor V2 zažiješ novú úroveň dobrodružstva

Miluješ pohyb a hranie hier? Väčšinou sa tieto dve aktivity nedajú zlúčiť, pokiaľ teda nehovoríme o Kinect Senzore V2 pre Xbox One. S týmto zariadením môžete hrať všetky kompatibilné hry sám alebo so svojimi priateľmi a vydať zo seba rovnaké množstvo energie, ako keď si idete zabehať. 

Múdrejší ako kedykoľvek predtým

Nová verzia Kinect Senzor V2 ponúka ďaleko prepracovanejšie funkcie a prostredie. Buďte automaticky rozpoznaní v priebehu hrania, ovládajte Xbox pomocou hlasu, livestreamujte svoje hranie online i so svojim záznamom, alebo len volajte so svojimi známymi. Full HD kamera, sofistikovaný softvér a 4 kvalitné mikrofóny vám umožnia takmer čokoľvek. 

Ovládanie hlasom vám uľahčí život

Xbox One s Kinectom dokáže plne nahradiť váš počítač, ak chcete komunikovať so svojou rodinou. Stačí spustiť službu Skype, zapnúť Kinect Senzor V2 a okamžite môžete spustiť videohovory. Asistenčná služba Cortana vám navyše umožní ovládať zariadenie bez akéhokoľvek ovládača. Stačí hlasno zavolať „Hey, Cortana" a môžete povedať čokoľvek z možných príkazov: zosilnenie/stlmenie televízie, ukončenie aplikácie, prepnúť zariadenie a ďalšie... Výrobca upozorňuje na dostupnosť češtiny iba v písanej forme.

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma Xbox ONE
Kód:  MXO010ab
Produktové číslo:  GT3-00002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18