Obnoviť stránku

Xbox One - Evolve

5 1 hodnotení
22 €

Xbox One - Evolve


Stačila krátka zmienka šikovných vývojárov zo štúdia Turtle Rock o novom titule Evolve a okamžite to vyvolalo nekonečné dohady v luhoch a hájoch celého herného priemyslu. Prevratná hra Left 4 Dead sa snáď dočká svojho nástupcu. Ide totiž o kooperatívnu multiplayerovú akciu, ktorá chce stanoviť úplne nové štandardy tohto žánru.
Futuristická budúcnosť nie je práve ružová a proti mimozemským škodcom je potrebné tvrdo zasiahnuť. Skupinka štyroch lovcov vyzve na súboj mýtické monštrum zvané Goliath. Je v tom však malý háčik - aj samotná príšera bude pod kontrolou živého hráča. To kladie na partičku zabijakov omnoho vyššie nároky a vyžaduje absolútnu pripravenosť a samozrejme tímového ducha.
Na výber máte celkovo štyri herné triedy. Nesmie chýbať základný Assault - tvrdý vojak, ktorý sa do všetkého vrhá strmhlav a rozhodne sa nebojí nejakej prerastenej jašterice. Medic dokáže liečiť a musí byť pod neustálou ochranou ostatných. Špecialista na štíty, ale aj výstavbu opevnenia, sa nazýva Support a už teraz sa hlási do služby. Trapper sa zase postará o dômyselné pastičky a v rukáve ukrýva aj zaujímavé pasce. Postupným levelovaním sa otvárajú cestičky k ďalším schopnostiam a bonusom. Dravec Goliath sa tiež učí, zlepšuje a už len jeho prítomnosť vháňa nováčikom slzy do očí. Lov práve začína!

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Online

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MXO100b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5026555269995
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06