Obnoviť stránku

Xbox Wireless Controller Arctic Camo Special Edition

4,8 1 426 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Novinka
69,90 €

Xbox Wireless Controller Arctic Camo Special Edition

Gamepad Xbox Wireless Controller Arctic Camo Special Edition

Zdvihnite svoje hranie k výšinám

Zaobstarajte si k herným konzolám Xbox ovládač Wireless Controller v špeciálnej edícii Arctic Camo so štýlovým bielo-sivým maskáčovým vzorom. Komfortné hranie zaisťuje pogumovaný povrch, vďaka čomu budete mať ovládač neustále plne pod kontrolou. Využiť možno aj funkciu mapovania vlastných tlačidiel, čím si prispôsobíte herný zážitok sebe na mieru. Na zadnej strane ovládača Xbox Wireless Controller Arctic Camo je umiestnená priehradka na AA batérie, ktoré ovládaču prepožičajú až 40-hodinovú výdrž batérie. Do 3,5 mm konektora môžete pripojiť svoje obľúbené kompatibilné slúchadlá.

Vlastné mapovanie tlačidiel

Prispôsobte si ovládač Xbox Wireless Controller Arctic Camo svojim špecifickým potrebám. Cez aplikáciu Príslušenstvo pre Xbox* si môžete namapovať vlastné tlačidlá. Ovládač pre Xbox je tiež vybavený 3,5 mm zvukovým konektorom, do ktorého možno pripojiť ľubovoľné kompatibilné slúchadlá.

Gamepad Xbox Wireless Controller Arctic Camo Special Edition

Ovládač Xbox Wireless Controller Arctic Camo umožní presné mierenie

Bezdrôtový ovládač je vybavený hybridným smerovým ovládačom na presnejšie a plynulejšie mierenie. Smerový ovládač, spúšte, predné tlačidlá aj bočné krytky sú vybavené textúrovaným povrchom na komfortnejšie ovládanie. Zadný kryt ovládača Xbox Wireless Controller Arctic Camo je vybavený štýlovým protišmykovým krytom v purpurovej farbe. Prostredníctvom USB-C sa dá ľahko pripojiť k hernej konzole aj počítaču. Priehradka na AA batérie sa nachádza na zadnej strane ovládača.

Gamepad Xbox Wireless Controller Arctic Camo Special Edition

Tlačidlo na zdieľanie

Jediným stlačením tlačidla môžete na ovládači Xbox Wireless Controller Arctic Camo začať ľahko zaznamenávať a zdieľať veci, ako sú snímky obrazovky, nahrávky aj ďalší obsah.

Gamepad Xbox Wireless Controller Arctic Camo Special Edition

Rýchle párovanie, ľahké prepínanie

Párujte, hrajte a prepínajte medzi konzolou, počítačom s Windows alebo mobilnými zariadeniami. *

Gamepad Xbox Wireless Controller Arctic Camo Special Edition

Xbox Wireless Controller má Bluetooth pripojenie

Xbox Wireless Controller Arctic Camo, vďaka technológii Bluetooth a Xbox Wireless, umožňuje pohodlné bezdrôtové hranie na podporovaných konzolách, počítačoch s Windows a mobilných telefónoch aj tabletoch. *

Gamepad Xbox Wireless Controller Arctic Camo Special Edition
Gamepad Xbox Wireless Controller Arctic Camo Special Edition

*Dôležité informácie:

Pozri xbox.com/controller-compatibility. Používajte pri hrách kompatibilných s konzolami. Životnosť batérie sa výrazne líši s ohľadom na používané slúchadlá, dodatočné príslušenstvo, intenzitu používania a ďalšie faktory. Testovanie vykonala spoločnosť Microsoft s použitím štandardných batérií AA v predprodukčných jednotkách.

Mapovanie tlačidiel je dostupné v aplikácii Príslušenstvo pre Xbox pri Xbox Series X|S, Xbox One a Windows 10/11. Aplikácia pre Windows 10/11 vyžaduje kompatibilný kábel USB-C (v predaji samostatne).
Windows 10/11: Vyžaduje Bluetooth, kompatibilný kábel USB-C alebo bezdrôtový adaptér pre Xbox. Všetko v predaji samostatne. Android, iOS a Bluetooth: Vybrané zariadenia a verzie. Niektoré funkcie nie sú podporované. Môže byť potrebné stiahnuť softvér pomocou počítača s Windows alebo konzoly. Pozri xbox.com/controller-compatibility. Používajte pri hrách kompatibilných s konzolami. Musíte prijať Záruku a zmluvu na xbox.com/warranty a Licenčnú zmluvu k softvéru na xbox.com/slt.
Obchodný názov a logá Bluetooth sú registrovanými ochrannými známkami vo vlastníctve spoločnosti Bluetooth SIG, Inc. a akékoľvek použitie takýchto známok spoločnosťou Microsoft Corporation je chránené licenciou. Všetky ostatné ochranné známky a obchodné názvy sú majetkom príslušných vlastníkov.

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PC, Xbox Series X|S, Xbox One

Vstupy a výstupy

Pripojenie 3,5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači)

Pripojenie

Typ pripojenia Bezdrôtové
Rozhraní Bluetooth
Kompatibilný OS Windows 10, Windows 11

Rozmery

Šírka 200 mm
Výška 200 mm
Hĺbka 40 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 200 g

Farba

Farba Biela, Sivá

Vzhľad

Vzhľad Special edition

Výbava a funkcie

Výbava Vibrácie, Analógové páčky
Počet tlačidiel 10 ×

Batéria

Batérie AA

Platforma

Platforma PC, Xbox ONE, Xbox Series
Kód:  MXO001SC23
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  QAU-00139
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09