Obnoviť stránku

VR Box2

3,4 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VR Box2

Podľahnite trojrozmernému obrazu, ktorý vás naplno vtiahne do deja 3D filmov alebo hier. Stačí k tomu váš smartfón a tieto 3D okuliare. Vďaka tomu, že máte obraz priamo pri očiach, vás nerozptyľuje okolie. Oproti bežným 3D televízorom a projektorom vás obraz naplno pohltí a stáva sa skutočnou virtuálnou realitou. Tieto 3D okuliare môžete vziať kamkoľvek so sebou, kedykoľvek ich nasadiť a oddávať sa plnými dúškami zábave v digitálnom svete.

Kľúčové vlastnosti

  • Virtuálna realita z inteligentného telefónu (3,5" až 6")
  • Špičkové optické komponenty
  • Kvalitné zobrazenie pre každého (s dioptrickou korekciou až 5 mm)
  • Ľahké zasunutie telefónu pomocou dvierok
  • Veľmi pohodlné, nastaviteľné umiestnenie na tvári
  • Pripravené na pripojenie slúchadiel
  • Desiatky dostupných 3D aplikácií na Google Play a AppStore (podpora Android aj iOS)

Pre každého používateľa

Okuliare sú z kvalitných optických komponentov, ktoré dovoľujú nositeľom okuliarov alebo šošoviek dioptrickú korekciu v rozmedzí 5 mm. Uvidíte ostrý 3D obraz pohodlne aj bez nich. Keby bola vaša korekcia väčšia, je v 3D okuliaroch zachovaný priestor pre bežné dioptrické okuliare. Samozrejmosťou je základné nastavenie vzdialenosti medzi šošovkami, aby bol pohľad vašich očí priamy.

Bez kompromisov

K plnému zážitku z moderných multimédií patrí aj bohatá zvuková kulisa. Preto sú v okuliaroch pripravené otvory v miestach, kde býva zvukový konektor telefónu. Vďaka tomuto otvoru jednoducho pripojíte slúchadlá, a virtuálna realita vás skutočne obklopí.

Parametre a špecifikácia:

Rozmery:
198 × 135 × 105 mm

Hmotnosť:
417 g

Kód:  AL3950c1a
Produktové číslo:  VRBOX2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07