Obnoviť stránku

ALIGATOR

Aligator banner

Aligator – odolná a štýlová elektronika

Aligator je moderná česká spoločnosť prinášajúca mobilné telefóny, nositeľnú elektroniku a ďalšie Smart-life príslušenstvo najvyššej kvality prispôsobené potrebám nielen českých a slovenských zákazníkov. Všetky produkty tejto hrdej značky s 25-ročnou tradíciou sa navyše pýšia istotou v podobe tuzemského servisu aj podpory. Či už teda hľadáte tlačidlový telefón pre seniorov, odolný outdoor smartfón, smart nabíjačku, slúchadlá, alebo inteligentné hodinky, neváhajte a stavte na domácu značku Aligator.

Inteligentné hodinky Aligator

Smart hodinky Aligator

Smart hodinky Aligator Watch Life bodujú predovšetkým elegantným kovovým telom so zaoblenými rámčekmi, veľkým displejom a výmennými remienkami. Vďaka unisex vyhotoveniu sú navyše skvelé ako pre mužov, tak aj pre ženy. V ponuke nechýbajú ani rýdzo pánske smartwatch Aligator Watch Pro a dámske modely Watch Lady, pri ktorých sa môžete tešiť na odolnú konštrukciu, displej s jemným rozlíšením a špičkovú technologickú výbavu.

Bezdrôtové slúchadlá Aligator

Bezdrôtové slúchadlá Aligator Pods a Pods Pro prinášajú prepracovaný dizajn, pohodlné ušné nadstavce, špičkový zvuk a prvotriednu výdrž batérie. Všetko navyše v True Wireless vyhotovení, a tak vás pri pohybe nebude obmedzovať ani jediný kábel. O spoľahlivé pripojenie sa stará moderná technológia Bluetooth 5.0., slabého spojenia sa teda báť nemusíte. Vstavaná batéria v kombinácii s dobíjacími puzdrami zaisťuje až 25 hodín bezstarostného počúvania.

Bezdrôtové slúchadlá Aligator
Outdoorové telefóny Aligator

Outdoorové telefóny Aligator

Hľadáte nárazuvzdorné a vodoodolné telefóny do terénu? Stavte na odolné telefóny Aligator eXtremo, ktoré nerozhádžu otrasy, nárazy, voda ani prach. Zvoliť môžete ako klasické tlačidlové modely, tak inteligentné varianty s operačným systémom Android. V oboch prípadoch nechýba odolnosť IP68, 4G (LTE) alebo podpora dual SIM. Inteligentné mobily Aligator eXtremo navyše pridávajú veľký IPS displej, duálny zadný fotoaparát, NFC, GPS či podporu pamäťových kariet.

Aligator mobily pre seniorov

Tlačidlové telefóny ALIGATOR sa tešia obľube najmä medzi seniormi. Vďačia za to ľahkej obsluhe a intuitívnemu ovládaniu pomocou veľkých a čitateľných tlačidiel. Najväčšou prednosťou je funkcia ALIGATOR SOS locator, ktorá po jednom stlačení špeciálneho tlačidla zavolá pomoc a automaticky informuje o súčasnej polohe. Spoľahlivosť, bezchybné vyhotovenie a jednoduché ovládanie, to sú vlastnosti spoločné pre všetky telefóny pre seniorov ALIGATOR.

Mobil pre seniorov Aligator
SOS lokátor Aligator

SOS lokátor Aligator

SOS lokátor je neoceniteľný pomocník, ktorý môže zachrániť život. Táto unikátna funkcia v prípade núdze po jedinom stlačení odošle na predvolené núdzové číslo SMS správu so súčasnou polohou zariadenia a ďalšími kritickými údajmi. SOS lokátor zároveň umožňuje automaticky odoslať polohu aj na vyžiadanie z iného telefónu. Spoločnosť Aligator funkciu ponúka zadarmo vo všetkých aktuálnych mobilných telefónoch.

Spresniť parametre
192 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04