Obnoviť stránku

Tomb Raider: Definitive Edition – Xbox One

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

Tomb Raider: Definitive Edition – Xbox One


Hra Tomb Raider nám ukazuje nový pohľad na počiatok svetoznámej série v čele s britskou archeologičkou Larou Croft. Budeme svedkami jej premeny z mladej, vystrašenej dievčiny na húževnatú dobrodružku. Vyzbrojená len svojimi inštinktami, fyzickými schopnosťami a odhodlanosťou posúvať svoje vlastné limity, musí zabezpečiť svoje vlastné prežitie. Spoznajte, aká bola Lara pred tým, než sa stala jednou z najslávnejších hrdiniek našej doby.

Ponorte sa do prepracovaného sveta a odhaľte temné tajomstvá a minulosť strateného a drsného ostrova. Nový Tomb Raider ponúka prostredie otvoreného sveta s RPG a survival prvkami. Pôvodné hry sa preslávili ako dobrodružné plošinovky, tentoraz sa však dočkáte úplne autentického, psychologicky prepracovaného akčného zážitku. Trvanie príbehovej línie je odhadované na 12 – 15 hodín a hra bude súčasne poskytovať aj multiplayer pre až 8 hráčov.
Definitive Edition prináša zásadné úpravy, ktoré naplno predvedú krásu grafického enginu na novej generácii konzol. Plné Full HD rozlíšenie, 4× vyššia kvalita textúr, ničitelné prostredie a technológia TressFX sú zárukou brilantnej hernej zábavy. Ďalej sa môžete tešiť na kompletnú integráciu všetkých doteraz vydaných DLC rozšírenií. Lara Croft je späť, a navyše vo svojej najlepšej forme.

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série Tomb Raider

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox One
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný

Multiplayer

Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie, Online

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa
Edícia Definitive

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MXO137
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4020628592592

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19