Obnoviť stránku

Tom Clancys: Rainbow Six: Siege Advanced Edition – Xbox One

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tom Clancys: Rainbow Six: Siege Advanced Edition – Xbox One


Skúsení veteráni taktických akcií si iste spomenú na hru Rainbow Six, v ktorej ste mali za úlohu ako člen elitných policajných jednotiek vniknúť do teroristami chráneného priestoru a zachrániť čo najviac rukojemníkov. Rainbow Six: Siege túto taktiku predvedie v multiplayeri. Disponuje novým enginom AnvilNext, ktorý spoločne s technológiou Realblast, zaisťujúce realistickú fyziku predvedie na vašej obrazovke skutočné divy a vy budete mať pocit, že ste priamo v centre diania.
Siege jednoducho nadväzuje tam, kde zrušený projekt Rainbow6: Patriots skončil. Skúsení tvorcovia z Ubisoft Montreal neskôr hodlajú do hry priniesť nutnú porciu realizmu, ktorá k sérii nepopierateľne patrí.


Operátori v akcii

Tím elitných jednotiek polície nevyhnutne potrebuje odborníkov. Vývojári v súčasnosti postupne predstavujú jednotlivé herné postavy, s ktorými sa počas hrania stretnete. Každá z nich sa špecifickými vlastnosťami, výhodami a nevýhodami. Tým je ďalej posilňovaný taktický aspekt hry, pretože len správne zladený tím môže byť víťazný. Medzi zatiaľ predstavené charaktery patrí Sledge s kladivom, schopným v okamihu vyraziť obrnené dvere, Mute, ktorý dokáže rušiť nepriateľskú komunikáciu, Smoke, poskytujúce chemické granáty, ktorými pôsobia poškodenie a zároveň slúžia na krytie vášho postupu, Thatcher s EMP granáty, Thermia, demolačný expert , odborník na stavanie barikád Castle a Ash, špecializujúca sa na výbušné projektilové zbrane. Zostavte si tím podľa uváženia, ale pamätajte, výber môže do veľkej miery ovplyvniť výsledok zápasu.

six_op

Tímová hra predovšetkým

Základ hry spočíva v boji päťčlenných tímov, ktoré sa spoločným postupom snaží priestor zabezpečiť a ubrániť proti nepriateľom, zatiaľ čo druhý sa snaží obranu narušiť a zachrániť rukojemníkov. Je pritom potrebné sa účelne kryť, pretože nepriateľ môže číhať za každým rohom. Z nateraz známych informácií je následne vylúčená možnosť respawnu, teda každé kolo bude mať hráč len jeden život, presne v štýle starších dielov Rainbow Six. Kvalitná tímová komunikácia je teda absolútnou nutnosťou – v boji sa musíte spoľahnúť jeden na druhého, aby ste splnili svoje ciele. 

six_team

Proceduralné zničiteľné prostredie

Vďaka technológii RealBlast pôjde takmer všetko na mape zničiť. Pripravte sa teda na model deštrukcie, ktorý bude mať značný vplyv na herné situácie. Múry, krycie steny z rozličných materiálov, barikády – všetko bude možné odstrániť so správnou porciou výbušniny, či sústredenou paľbou. Každý zápas tak bude iný, každá potýčka s odlišným výsledkom. Rainbow Six: Siege prinesie dosiaľ netušené a nepoznané.

six_destruct

Kľúčové vlastnosti

  • Urputné online boje teroristov a špeciálnych policajných síl
  • Engine AnvilNext, poskytujúce grafiku novej generácie
  • Zničiteľné prostredie pre odlišné herné situácie
  • Žiadny respawn pre nutnosť taktického postupu
  • Hráč má vždy možnosť strieľať – pri šplhaní, stavaní barikád, či vykláňaní
six_closure

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný, Strieľačky
Herné prostredie Military
Herné mechaniky PvP

Lokalizácia

Textová lokalizácia CS, EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie, Online

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa
Edícia Základná

Séria

Herné a filmové série Tom Clancy's

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox Series X, Xbox One
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MXO181c
Produktové číslo:  3307216055679

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12