Obnoviť stránku

Thrustmaster T60 Racing Wheel

4,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Thrustmaster T60 Racing Wheel

Volant Thrustmaster T60 je vynikajúcim nástrojom na ovládanie akýchkoľvek pretekárskych hier. Jeho precízne modelované kontúry posunú vaše jazdecké umenie na novú úroveň a sprostredkujú pretekanie naozaj naplno. Hry ako Gran Turismo, Need For Speed alebo Burnout Paradise naraz ožijú a vtiahnu vás dokonale do svojho sveta. Systém sekvenčného radenia je umiestnený samozrejme priamo pod volantom. Ľavým pádlom radíte dole a pravým hore, ako v skutočnom pretekárskom špeciáli. Progresívne pedále s protišmykovým povrchom potom uzatvárajú tento dokonale spracovaný celok.

Pretekajte priamo z pohodlia gauča!

Thrustmaster T60 ponúkne dostatočnú výbavu na akékoľvek pretekanie. Jeho layout zahŕňa 12 akčných tlačidiel, D-pad, tlačidlo "Home" na aktiváciu menu systému PlayStation 3, 2 progresívne pedále, 2 digitálne páčky sekvenčného radenia pod volantom a nastaviteľnú citlivosť riadenia na presné ovládanie. Okrem bežnej fixácie na stôl navyše podporuje aj priame uloženie na kolená, čo vám uľahčí hranie z pohodlia gauča.
Kľúčové prvky:
  • Nastaviteľná citlivosť riadenia na presné ovládanie.
  • Realistický lineárny odpor s automatickým centrovaním.
  • 2 digitálne páčky sekvenčného radenia umiestnené pod volantom.
  • Tlačidlo "Home" na aktiváciu menu systému PlayStation 3.
  • Plne programovateľný volant pre PlayStation 3 s funkciou "Mapping".
  • D-Pad + 12 akčných tlačidiel - ergonomické pozície ako na oficiálnej konzole PlayStation 3 pre intuitívnu hru, jednoducho dostupné palcami pre pohodlnú hru.
  • 2 progresívne pedále s protišmykovým povrchom na presné zrýchlenie a pohodlné brzdenie.
  • Odpojiteľné pedále na ľahšie skladovanie.
  • 2 exkluzívne upevňovacie systémy - položte volant na kolená a začnite hrať (odnímateľný systém), alebo využite centrálny pripevňovací systém na optimálnu stabilitu na stole ľubovoľného typu.
Parametre a špecifikácia:
Kompatibilita:
Sony PlayStation 3
Rozhranie:
USB 2.0
Vyhotovenie:
Farba: čierna
Uloženie: na kolená, alebo montáž na stôl
Kód:  MA516c
Produktové číslo:  4160588
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03