Obnoviť stránku

Thrustmaster T500 RS

5 5 hodnotení

Thrustmaster T500 RS

Ste pripravení vychutnať si svoju obľúbenú závodnú hru vo veľkom štýle? Doprajte si úplne realistický zážitok z jazdy. S volantom Thrustmaster T500 RS posuniete pretekanie na vyššiu úroveň. Verte, že ako raz začnete, už nikdy sa nebudete chcieť vrátiť späť ku klasickému ovládači.

Kľúčové vlastnosti

  • Realistické dizajnové spracovanie
  • Realistické chovanie volantu
  • Dokonale presné a citlivé ovládanie
  • Elegantné kovové prvky
  • Veľa nastaviteľných aspektov
  • Vysoká stabilita
  • Priemer volantu 30 cm
  • Odnímateľný volant (pre budúce upgrade)
  • Kompatibilný s PC, PS3 a PS4

Realistický zážitok ako nikdy predtým

Rovnako ako v naozajstnom pretekárskom aute, aj Thrustmaster T500 RS je z veľkej časti vyrobený z kovu. Lúče vedúce od stredu volantu, sekvenčné radiacej páky a pedále. Všetko z brúseného kovu. Doslova ako by ste nasadli do reálneho závoďáku. Všetko je navyše podporené technológiou Force Feedback s neuveriteľne rýchlou odozvou. Tá funguje na báze zabudovaného priemyselného motora, pričom každej zákrute, nerovnosti, poprípade búračke dodá realistický dojem. Volant sa tak chová úplne rovnako ako v skutočnom kokpite.

Vylaďte si set podľa vašich špecifických potrieb

Za jednu z najväčších výhod setu Thrustmaster T500 RS možno bezpochyby považovať to, že je väčšina aspektov nastaviteľná. V prvom rade to je vôľa samotného volantu. Tá môže byť nastavená od 270 do 1080 stupňov. Ďalej to sú tiež pedále. Tie možno predpripraviť do dvoch základných polôh. Prvý z nich predstavuje pozície, kedy sú akoby pripevnené k podlahe (rovnako ako v F1). Druhou z nich je pozícia, v ktorej sú pedále v zavesené polohe (GT štýl, rovnako ako vo väčšine reálnych automobilov). Záleží len na vás, aký štýl preferujete. V neposlednom rade nastavíte aj vzdialenosť medzi jednotlivými pedálmi, prípadne ich výšku. Dokonca je možné upraviť tiež odpor brzdového pedála. O plne programovateľných tlačidlách snáď ani nie je nutné hovoriť.

Dokonale presný a neuveriteľne stabilné set

Aby bolo riadenie čo možno najpresnejšie, je set Thrustmaster T500 RS vybavený aj novou HEART čiže HallEffect AccuRate technológií. Vďaka bezkontaktnému, 16bitovému snímačmi je volant dokonale presný a citlivý. Pri zatáčaní dokáže rozpoznať až 65 536 hodnôt.

Iste oceníte aj realisticky spracované sekvenčné radiacej páky, ktoré sú prirobené k základni volantu (pri otáčaní volantom sa nepohybujú). Zároveň sú 17 cm vysoké. Vďaka tomu je radenie aj v tých najhorších situáciach príjemne ľahké a vždy na dosah. Záverom stojí za zmienku aj samotná hmotnosť pedálov, ktorá činí viac ako 7 kg. Takto vysoká hmotnosť poskytuje viac ako mimoriadnu porciu stability. Pedále tak pri závodu nikam neuteká.

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PC, PS4, PS3

Vstupy a výstupy

Pripojenie USB-A

Funkcie

Funkcie Spätná väzba/force feedback, Programovateľné tlačidlá, D-Pad
Počet tlačidiel 13 ×
Počet pedálov 3 ×
Min. uhol otočenia 270 °
Max. uhol otočenia 1 080 °

Vlastnosti

Typ Volant s pedálmi
Kód:  MA516i2
Produktové číslo:  4160566
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03