Obnoviť stránku

Thrustmaster T300 RS Rally Pack

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Thrustmaster T300 RS Rally Pack

Dokonalý volant od spoločnosti Thrustmaster je vyvinutý pre špičkové herné zážitky v závodných hrách, a teraz v špeciálnej limitovanej edícii s hrou Sébastien Loeb Rally Evo pre PS4 zadarmo. Výnimočná presnosť a celý rad funkcií vám umožní vychutnať si pocity z hrania, ako by ste sami boli v reálnom závodnom aute. Volant T300 RS ako prvá prichádza s rozsahom otáčania až do uhla 1080 ° s technológiou Force Feedback s úžasne rýchlou odozvou pre reálne pocity pri prejazde nerovností aj pri zrážke s ďalšími vozidlami. Volant je určený pre pripojenie ku konzolám PS3 a PS4, však výrobca zaručuje funkčnosť i pre PC. A keďže sa Thrustmaster stal exkluzívnym partnerom BenQ Virtual GP 2015, môžete si byť istí, že získate vybavenie, s ktorým jazdí profesionáli v odbore herného pretekanie.

kľúčové vlastnosti

  • Dve kovové radiacej páky dlhé 13 cm umožňujú skvelé radenia a obsahujú dotykové spínače s životným cyklom cez 10 000 000 aktiváciou
  • 8 akčných tlačidiel (vrátane dvoch na základni) a D-Pad
  • Trojpolohový Manettino ciferník s tlačnou funkciou v stredu
  • Dvojica pedálov v kovovom prevedení s dostatočne vysokou hmotnosťou pre zabezpečenie dokonalej stability
  • Pedále majú plne nastaviteľnú výšku a vzdialenosť (6možných pozícií pre každý pedál)
  • Brzdový pedál je vybavený zosilneným a nastaviteľným odporom pre maximálnu realistickosť pocitu z jazdy
  • Odnímateľný volant s prvkami Thrustmaster Quick Release system
  • plne programovateľný

Perfektné, presné ovládanie

Thrustmaster T300 RS má priemer 28 cm, jeho obvodový veniec je kompletne pogumovaný. Rýchle radenie umožňujú sekvenčné páčky pod volantom, tak ako je tomu v naozajstných športových autách. Ďalej je k dispozícii celkom 13 akčných tlačidiel a 8směrového tlačidla D-Pad. K dôkladné akcelerácii a brzdení je pripravený plynový aj brzdový pedál, ktoré vďaka kovovému prevedení poskytujú dokonalú stabilitu aj v tých najhorších situáciach, keď sa stovky koní rúti k cieľu. Pedále dá výškovo nastaviť v celkom šiestich možných pozíciách a brzdový pedál navyše disponuje nastaviteľným odporom pre maximálne realistický pocit z jazdy.

jednoduché vylepšenia

Jednou z výhod sady volantu a pedálov T300 RS je možnosť výmeny jednotlivých komponentov. Hráči si môžu vybrať zo širokej ponuky doplnkov (addon) pre získanie najlepšieho pretekárskeho volantu na trhu. Pretekár môže začať u pedálov a vybrať si medzi T3PA alebo T3PA PRO. Kovové a plne tlakovo nastaviteľné pedále s progresívnym odporom ponúkajú realistický pocit z jazdy. Spojkový pedál je samozrejmosťou.

úžasná presnosť

Vývojový tím Thrustmaster do volantu začlenil technológiu H.EART HallEffect, Vďaka ktorej sa citeľne zvýšila presnosť ovládania. Tieto bezkontaktné magnetické snímače majú 16-bitové rozlíšenie, čo znamená celkom 65536 hodnôt pre snímanie polohy volantu. Thrustmaster T300 RS je vybavený vnútornou pamäťou. Ľahko tak môžete upgradovať firmware ihneď po vydaní jeho aktualizácie.

Technické špecifikácie:

kompatibilita:
PlayStation 3, PlayStation 4, PC

Ostatné:
Rozsah otáčania: 270 ° - 1080 °
13 tlačidiel
Osemsmerný D-Pad
Radenie pod volantom
Force Feedback

prevedenie:
kovové pedále
Kovový stred volantu
Pogumovaný obvod volantu

hmotnosť:
1,2 kg

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Volant s pedálmi
Kód:  MA516h1a
Produktové číslo:  4160693

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02