Obnoviť stránku

Thrustmaster T150 PRO

4,5 12 hodnotení

Thrustmaster T150 PRO


Volant Thrustmaster T150 PRO s pedálmi T3PA pre skutočných pretekárov

Pokročilí fanúšikovia simulátorov motorových športov si teraz môžu dopriať potešenie z mimoriadne kvalitnej repliky pretekárskeho volantu, ktorý prichádza v balení s vysoko ceneným trojpedálovým setom T3PA. Teraz je jasné, že sny všetkých pretekárov sú splnené: je tu kompletné riešenie pre všetky druhy závodov a tratí za mimoriadnu cenu.


 Thrustmaster T150 PRO
 

Presné riadenie a realistická spätná väzba

Veľmi presné riadenie 28 cm volantu Thrustmaster T150 PRO je zabezpečené optickým čítaním s 12-bitovým rozlíšením. To znamená, že pre polohu volantu existuje 4 096 hodnôt, čo je viac než dostačujúce pre ostré zákruty na okruhu aj precízne manévrovanie v teréne. Pod volantom Thrustmaster T150 PRO nájdete dve veľké celokovové sekvenčné radiace páky s odolným spínačom, ktorý vydrží viac ako 500 000 aktiváciou. Ruky vôbec nemusíte spustiť z volantu, vďaka trojici vstavaných tlačidiel pre PS4. Navyše je k dispozícii 13 akčných tlačidiel, tlačidlá zdieľanie na sociálnych sieťach, prepínanie medzi hrou a systémom, a tiež smerový pad.


Kľúčové vlastnosti volantu Thrustmaster T150 PRO

  • Sada repliky pretekárskeho volantu a pedálu
  • Pod volantom sú umiestnené dve 13 cm dlhé radiace páky
  • Volant je licencovaný priamo pre PlayStation 4 a Playstation 3
  • Sada je kompatibilná aj s Windows (PC)
  • Pedále možno nastaviť podľa vašich potrieb
 Thrustmaster T150 PRO
 

 Thrustmaster T150 PRO
 

Skutočne autentické zážitky

Výkonný elektromotor poskytuje možnosť nastavenia intenzity spätnej väzby aj voľbu rotačného uhla medzi 270 až 1 080°. T150 tak prináša jedinečnú flexibilitu, vďaka ktorej budú vaše zážitky z pretekania skutočne autentické. Ťažiť z nej môžu úplní začiatočníci aj ostrieľaní piloti, a to na všetkých typoch tratí, v každom type vozidla a pri akomkoľvek závode. To všetko vďaka kvalitnej remenici a jemnému ozubeniu kolies s kovovými guličkovými ložiskami.


Pedále ako v skutočnom aute

Doplnok T3PA predstavuje mimoriadne pevnú sadu spojkového, brzdového a plynového pedálu. Všetky prvky si môžete nastaviť podľa svojich potrieb (rozostup a uhol náklonu, pri plyne tiež 2 pozície výšky a pri brzde voliteľný tlakový odpor). Pridaním gumového doplnku brzdy je možné pri došliapnutí docieliť realistickú spätnú väzbu, vďaka ktorej sa budete cítiť ako v skutočnom aute.

 Thrustmaster T150 PRO
 
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Platforma

Platforma PC, PS5, PS4, PS3

Vstupy a výstupy

Pripojenie USB-A

Pripojenie

Typ pripojenia Káblové

Funkcie

Funkcie Spätná väzba/force feedback, Programovateľné tlačidlá, D-Pad
Počet tlačidiel 13 ×
Počet pedálov 3 ×
Min. uhol otočenia 270 °
Max. uhol otočenia 1 080 °

Vlastnosti

Typ Volant s pedálmi
Kód:  MA516g4
Produktové číslo:  4160696
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19