Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4

4,3 20 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
77,90 €

Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4

Herný ovládač Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4 s plynovým pedálom

Máte radi letecké bojové hry a simulátory? V tom prípade by vám doma nemal chýbať tento herný ovládač Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4, oficiálne licencovaný joystick pre PS4 a Windows. Vďaka tomuto joysticku sa budete pri počítači cítiť, ako by ste sedeli v skutočnom lietadle! Súčasťou ovládača Thrustmaster je aj odnímateľná páka na reguláciu plynu. To sa hodí napríklad v situácii, keď dáte prednosť skôr bojovaniu a strieľaniu, pred realistickou simuláciou lietania. Letecký joystick T-FLIGHT HOTAS 4 je tiež vybavený oficiálnymi tlačidlami PS4, vďaka ktorým budete mať rýchly prístup k sociálnym funkciám, k prepínaniu medzi hrou a konzolou, či k navigácii v ponukách konzoly a podobne. 

Joystick ako z kokpitu stíhačky

Vžite sa do úlohy pilota F-16 a chopte sa joysticku Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4, ktorý toho ponúka naozaj veľa. Joystick je možné ovládať v 5 osiach. Ďalej táto riadiaca páka disponuje 14 akčnými tlačidlami, ktoré budú v boji veľmi užitočné, opierkou pre ruku a nastaviteľným odporom. Herný ovládač Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4 je navyše sám o sebe veľmi ergonomický a padne vám skvele do ruky.

Ideálne navrhnutý a funkčný dizajn

Ergonomický dizajn ovládača Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4 sa prispôsobí všetkým typom letu (letecký boj, vesmírne dobrodružstvo, civilný let atď.). Veľká opierka pomáha udržať ruku v dokonale stabilnej a uvoľnenej polohe, aby mohla reagovať aj na tie najjemnejšie pohyby.

Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4 s oddeliteľným plynom

Joystick je vybavený plnohodnotným plynom, ktorým môžete ľahko ovládať zrýchlenie lietadla. Plynová páka je odnímateľná a je možné ju umiestniť jedným z dvoch rôznych spôsobov – oddelená od joysticku pre autentické podmienky pilotáže). Alebo môže byť plynová páka pripevnená k joysticku Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4 pre väčšiu stabilitu a pri používaní v menšom priestore.

Kľúčové vlastnosti herného ovládača Thrustmaster T-FLIGHT HOTAS 4

  • Vďaka ergonomickej rukoväti nepustíte joystick Thrustmaster z rúk!
  • Ovládajte letecký joystick až v 5 osiach súčasne
  • Zneškodnite všetkých nepriateľov pomocou 14 akčných tlačidiel
  • V prípade potreby oddeľte páku na reguláciu plynu
  • Jediným stlačením tlačidla sa dostaňte do ponuky PS4
  • Herný ovládač vhodný na ovládanie akéhokoľvek lietadla alebo kozmickej lode
  • Riadiaca páka kompatibilná s PC a PlayStation

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PC, PS4

Vstupy a výstupy

Pripojenie USB-A

Pripojenie

Typ pripojenia Káblové

Farba

Farba Čierna

Funkcie

Počet tlačidiel 14 ks
Počet osí 5 ks
Funkcie Plynový pedál, Všesmerový klobúčikový prepínač, Programovateľné tlačidlá, Nastaviteľný odpor

Typ ovládača

Typ ovládača Joystick s plynovou pákou
Kód:  MA521e02
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4160664
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13