Obnoviť stránku

Thrustmaster T.Flight Hotas 4

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Thrustmaster T.Flight Hotas 4

Thrustmaster T.Flight Hotas 4 je nová generácia veľmi obľúbených joystickov s oddeliteľnou plynovou pákou. Iste sa stane veľmi obľúbeným pomocníkom všetkých fandov leteckých simulátorov, keďže je ideálnym ovládačom pre väčšinu z nich.

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektné ergonometria
  • Oddeliteľná plynová páka
  • Piatich osý
  • 12 akčných tlačidiel + 1x rapid fire spúšť, POV klobúčik
  • Kompatibilita s PS4

Perfektné ovládanie

Okrem širokej podpierky na ruky pre vaše pohodlie bol joystick dokonale vyvážený na dosiahnutie maximálnej stability. Hotas 4 je ergonomicky spracovaný tak dokonale, že sa dokáže prispôsobiť pre všetky typy letov. Či už ste fanda vzdušných bojov, vesmírneho dobrodružstva, či civilných letov, s týmto joystickom zvládnete všetko. Výhodou je tiež nastaviteľný odpor joysticku, pre ešte reálnejší pocit z letu. V prípade, že plynovú páku pre vaše vzdušné výlety nepotrebuje, možno ju jednoducho oddeliť a používať iba joystick.

Kompatibilné s PS4

Tento joystick je dokonale kompatibilné s hernou konzolou Play Station 4. Disponuje dokonca niekoľkými tlačidlami špeciálne určenými pre ovládanie PS4. Vďaka nim získate prístup k sociálnym funkciám, môžete prepínať medzi hrou a systémom konzoly, či ho rovno prechádzať.

Veľa programovateľných tlačidiel

K dispozícii máte celkom 12 programovateľných tlačidiel, POV klobúčik a funkcie pre ich mapovanie. Výhodou je tiež rapid fire spúšť, vďaka ktorej budete vo vzdušných bojoch takmer neporaziteľný.

Kód:  MA520d
Produktové číslo:  4160656

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08