Obnoviť stránku

Thrustmaster T.16000M

4,6 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Thrustmaster T.16000M

S joystickom Thrustmaster T.16000M si naozaj vychutnáte hranie hier bez obmedzenia. Jeho najväčšou výhodou je exkluzívna technológia H. E. A. R. T.(HALL EFFECT ACCURATE TECHNOLOGY), ktorá vám prinesie nebývalú úroveň presnosti - rozlíši pohyb v úrovniach až 16000 x 16000! Technológia je založená na magnetických senzoroch na riadiacej páke, a tak budete môcť pilotovať úplne voľne bez trenia v základni. Páka podporuje nielen pohyb do strany, ale aj otáčanie pre kontrolu smerovky.
Hranice sa nekladú ani tomu, či ste praváci alebo ľaváci. Vďaka 3 odnímateľným komponentom môže byť dokonale prispôsobený. Na ovládanie budete mať k dispozícii celkom 16 akčných tlačidiel - 12 na základni a 4 na páke. Aby bol pohyb plynulý, sú použité pružiny. Základňa je pre lepšiu stabilitu zaťažená.
Parametre a špecifikácia:
Vlastnosti:
Odnímateľné komponenty na prispôsobenie pravákov aj ľavákov
Technológia H.E.A.R.T.(HALL EFFECT ACCURATE TECHNOLOGY)
Pružiny 2,8 mm
Vyvážená základňa
Tlačidlá:
16 akčných tlačidiel
Rozhranie:
USB 2.0

Kód:  MA520a
Produktové číslo:  2960706

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06