Obnoviť stránku

Thrustmaster MFD Cougar Pack

4,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
82,90 €

Thrustmaster MFD Cougar Pack

Pokiaľ ste fanúšik leteckých simulátorov, tak práve pre vás je určená súprava herných navigačných panelov Thrustmaster MFD Cougar Pack. Vzhľad panelov je vyvedený v štýle U. S. Air Force F-16 MFD. Súprava sa skladá z dvoch okien z plexiskla a dvoch programovateľných LED panelov na režim MDF, čo vám umožní mať svoje lietadlo neustále pod kontrolou. Naplno tak budete môcť prežiť nezabudnuteľné letecké okamihy v maximálne reálnom vyhotovení. Rozšírte svoju výbavu o tieto elegantné navigačné panely Thrustmaster MFD Cougar Pack a posuňte simuláciu na vyšší level. Vznášajte sa nad zemou ako pilot civilného alebo dokonca vojenského lietadla a hravo sa vysporiadajte so všetkými nástrahami leteckého simulátora.

Kľúčové vlastnosti ovládača Thrustmaster MFD Cougar Pack

  • Herný ovládač navrhnutý na maximálne reálny zážitok z letu
  • Celkom 48-programovateľných prvkov
  • Nastaviteľné podsvietenie
  • Multi-pozícia, non-slip a odpojiteľná základňa
  • Panely majú dve plexisklové okná
  • 3-predtlačené rozloženia s predvoľbami na ,,Microsoft Flight Simulator X“

Navigačný panel pre skutočných nadšencov

Jednoducho prepojte herný ovládač s PC pomocou USB, vložte jednu z troch predtlačených predvolieb – Generic, Light Aviation alebo lietadlo a potom sa už nerušene oddávajte obľúbenej hre. Navigačné panely Thrustmaster MFD Cougar Pack disponujú odpojiteľnou základňou a nastaviteľným sklonom.  Spoločne s 20 tlačidlami a 4 prepínačmi na MDF na každom z nich a s programovateľným LED podsvietením vytvorí prístroj u vás doma úplne bezkonkurenčnú leteckú kulisu. K dispozícii budete mať až 48-ovládacích prvkov s možnosťou naprogramovania radu funkcií.
Kompatibilita:  
Všetky letové simulácie podporujúce multi-USB

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PC

Pripojenie

Typ pripojenia Káblové
Rozhraní USB

Farba

Farba Čierna

Výbava a funkcie

Výbava Vibrácie, Podsvietenie, Analógové páčky
Počet tlačidiel 20 ×
Kód:  MA515o
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2960708

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06