Obnoviť stránku

Thrustmaster HOTAS Warthog Flight Stick

5,0 22 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -20 %
284,90 € 354,70 €

Thrustmaster HOTAS Warthog Flight Stick

Joystick Thrustmaster HOTAS Warthog Flight Stick je splneným snom každého herného a leteckého nadšenca. Ide totiž o presný vzhľad riadiacej páky bojového lietadla Fairchild A-10C Thunderbolt II (nazývaného Warthrog), ktorá je súčasťou výzbroje Letectva Spojených štátov amerických. V spojení s modernými hernými simulátormi, joystick zaistí jedinečný zážitok z pilotovania lietadla.
Joystick je vyrobený z kovu pre dosiahnutie jeho maximálnej stability a verného vzhľadu. Môže sa pýšiť neuveriteľnými 19 tlačidlami a 8-cestným POV klobúčikom, všetky ovládacie prvky sú samozrejme plne programovateľné pomocou dodávaného softvéru TARGET (Thrustmaster Advanced Programming Graphical editory).
Parametre a špecifikácia:
Vlastnosti:
Dizajn riadiacej páky 
Ovládacie prvky joysticku: 19 tlačidiel, 8-cestný POV klobúčik
Rozhranie: USB
Materiál: kov
Podporované systémy: PC

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PC

Pripojenie

Typ pripojenia Káblové

Farba

Farba Čierna

Typ ovládača

Typ ovládača Joystick
Kód:  MA521a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2960738
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06