Obnoviť stránku

Thrustmaster Gamepad ESWAP Pro Controller, pre PS4/PS5/PC

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Thrustmaster Gamepad ESWAP Pro Controller, pre PS4/PS5/PC


Prvotriedny modulárny gamepad

Ergonomický a plne modulárny gamepad Thrustmaster eSwap Pro s technológiou T-MOD môžete prispôsobiť každému štýlu hry. Je špeciálne navrhnutý pre hráčov, ktorí chcú posunúť ovládanie hier na ďalšiu úroveň a dosiahnuť tak lepší výkon a výsledky. Gamepad je oficiálne licencovaný pre konzoly PlayStation 4/5 a tiež plne kompatibilný s PC so systémom Windows 10.


Kľúčové vlastnosti gamepadu Thrustmaster eSwap Pre

  • Modulárna technológia T-MOD a funkcia Hot Swap
  • Extrémne presné moduly a akčné tlačidlá s minimálnou dobou odozvy a dlhou životnosťou
  • 4 konfigurovateľné zadné tlačidlá
  • Konfiguračný softvér Thrustmapper
  • Prepínanie medzi 2 rôznymi predvoľbami v reálnom čase
  • Neobmedzený ekosystém modulov (predáva sa samostatne)
  • Kompatibilný s PC a hernou konzolou Playstation 4/5
  • Robustný opletený kábel

Technológia T-MOD

Gamepad eSwap Pro bol navrhnutý tak, aby fungoval vo všetkých typoch hier, ako sú FPS, pretekárske a športové tituly, RPG a pod. Vďaka unikátnej modulárnej technológii T-MOD ľahko prispôsobíte svoj ovládač na mieru hernej akcii. Funkcia Hot Swap umožní ľahko zameniť modul s akýmkoľvek iným v ktoromkoľvek bode hry.

Špičkové komponenty s vynikajúcou odozvou

Vďaka okamžitej odozve a jasnému mechanickému cvaknutiu získate úplnú kontrolu nad ovládaním a zvýšite tak vašu šancu na víťazstvo. Thrustmaster eSwap Pro vďaka kvalitným komponentom zvládne až 5 000 000 aktivácií na všetkých tlačidlách a viac ako 2 000 000 aktivácií pre vopred kalibrované joysticky.


Neobmedzený systém modulov

Výhodou zariadenia Thrustmaster eSwap Pro je rozmanitý ekosystém modulov, ktoré kombinujú štrukturálne a vizuálne vlastnosti s vynikajúcim výkonom. K dispozícii sú balíčky s novými funkciami alebo farebné sady slúžiace na zatraktívnenie vzhľadu ovládača. Môžete tiež vyskúšať nové textúry, tvary a výšky modulov a priviesť váš gamepad do dokonalosti.


Softvér Thrustmapper

Konfiguračný softvér Thrustmapper pre PC umožní dokonalé prispôsobenie všetkých nastavení ovládača vrátane mapovania tlačidiel, zmeny úrovne citlivosti, nastavenie intenzity vibrácií a kalibrácie. Navyše môžete definovať 2 predvoľby s rôznym nastavením, medzi ktorými možno počas hernej akcie ľahko prepínať.



Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Platforma

Platforma PC, PS4

Vstupy a výstupy

Pripojenie MicroUSB

Pripojenie

Typ pripojenia Káblové
Rozhraní USB
Kompatibilný OS Windows 10

Rozmery

Šírka 160 mm
Výška 120 mm
Hĺbka 60 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 300 g

Výbava a funkcie

Výbava Vibrácie
Počet tlačidiel 18 ×
Kód:  MA517e5
Produktové číslo:  4160726

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16