Obnoviť stránku

Thrustmaster Ferrari Challenge Racing Wheel

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Thrustmaster Ferrari Challenge Racing Wheel

Prežívajte pretekárske okamihy naplno s volantom Thrustmaster Ferrari Challenge Racing Wheel. Pripojte zariadenie k počítaču či Playstation 3, osedlajte svoju vytunená káru v obľúbenej hre a preháňajte sa po trati ako jeden z jazdcov stajne z Maranella.

Jednoducho ovládajte auto pomocou širokého pedálového systému a pohodlného volantu s lineárnym odporom, ktorý sa postará o jeho absolútne realistický návrat späť do centra. Spoločne s ďalšími 12 akčnými tlačidlami, krížovým ovládačom D-Pad a sekvenčnou prevodovkou vám aparát poskytne dokonale realistickú interpretáciu akéhokoľvek preteku.

Všetko je navrhnuté na jednoduchú inštaláciu, ovládanie a maximálne pohodlie. Preskupujtejednotlivé ovládacie prvky podľa ľubovôle alebo si dokonca nastavte citlivosť volantu. Centrálne upevnenie je samozrejmosťou.

  • 12 akčných tlačidiel, Home pre aktiváciu PS3, D-Pad, sekvenčná prevodovka
  • Dizajn Ferrari - oficiálna licencia
  • Nastaviteľné tlačidlá a citlivosť volantu
  • Lineárne odpor pre realistický zážitok
  • Jednoduchá inštalácia a ovládanie
  • Centrálne upevnenie
  • Široký pedálový systém s opierkou ns nohu

Kompatibilita:
PC a PS3

Kód:  MA516i
Produktové číslo:  2960702

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13