Obnoviť stránku

Thrustmaster Ferrari Challenge Racing Wheel 5v1

3,7 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Thrustmaster Ferrari Challenge Racing Wheel 5v1

Volant Thrustmaster Ferrari Challenge Racing Wheel 5v1 je vyráběn v oficiální licenci firmy Ferrari. Je kompatibilní jak s počítačem, tak s herní konzolí Playstation 2 a 3, GameCube a Wii. Všechna tlačítka a ovládací prvky se dají přeskupit tak, aby měl hráč co největší pohodlí. Nastavit se dá i citlivost volantu. O větší stabilitu se stará centrální upevnění sestavy. Pedály disponují dostatečně velkou plochou pro opření nohou a brzda je zpevněná.
Řazení zajišťují sekvenční páčky, které odpovídají originálnímu stylu Ferrari. Celkové ovládání má na starost 12 funkčních tlačítek a křížový ovladač D-Pad. Vibrační odezva Vibration Feedback umožní velmi realistické závodění. Pro ještě reálnější zážitek z hraní má volant vlastní odpor, který ho vrací do původní polohy. Volant je opatřen dvojím systémem pro připojení, gameport a konektor USB.
Parametry a specifikace:
Kompatibilita:
Počítač s OS Windows XP, Vista, 7
Sony Playstation 3
Sony Playstation 2
GameCube
Nintendo Wii
Rozhraní:
USB 2.0
Gameport
Ostatní:
Vibration Feedback
12 funkčních tlačítek
Křížový ovladač D-Pad
2 páky řazení pod volantem
Obsah balení:
Volant Thrustmaster Ferrari Challenge Racing Wheel 5v1
Pedály
Kód:  MA515a4
Produktové číslo:  2960700

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08