Obnoviť stránku

SUPERDRIVE GS950-X

4,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
206,90 €

SUPERDRIVE GS950-X

Ultimátny volant Superdrive GS950-X je ideálny na závodné simulátory

Pretekársky volant Superdrive GS950-X je dokonalé herné príslušenstvo, vďaka ktorému si skvele vychutnáte závodné simulátory na systémoch PlayStation 4 a Xbox. Je vybavený manuálnou radiacou pákou (5 rýchlostí + spiatočka), trojitým protišmykovým pedálom aj dvojitým vibračným motorom a 3,5 mm konektorom na pohodlné zapojenie herných slúchadiel.

Čisto závodný herný volant

Prémiový závodný herný volant GS950-X patrí k samotnej špičke v danom segmente výrobcu Superdrive. Bol do posledného milimetra vyvinutý tak, aby ponúkal jedinečný závodný zážitok s bezkonkurenčnou úrovňou presnosti a odolnosti, ktorý osloví hráčov orientovaných na výkon. Vďaka hernému volantu Superdrive GS950-X zažijete skutočné závodné pocity, ale v bezpečí vášho hráčskeho brlohu.

Nastavenie a funkcie volantu Superdrive GS950-X

Závodný volant Superdrive GS950-X ponúka uhol natočenia 270° alebo 900°, čo kombinuje presnosť a verný pocit z jazdy. Rovnako je plne programovateľný s 3 úrovňami citlivosti nastaviteľnými priamo z volantu. Vďaka svojmu premyslenému dizajnu je volant Superdrive GS950-X mimoriadne praktický a skladný. A mimochodom disponuje aj prísavkami a svorkou na upevnenie na stôl alebo akýkoľvek rovný povrch.

Herný volant s komfortným používaním aj po mnohých hodinách hrania

Ak si chcete nejakú závodnú nálož maximálne užiť, tak treba hodiny poctivého tréningu. Pretekársky volant Superdrive GS950-X posúva simuláciu pretekania na najvyššiu úroveň tým, že ponúka bezkonkurenčný herný komfort. Jeho starostlivé spracovanie z kvalitných materiálov a ergonomický tvar vám dodajú dostatočné pohodlie aj na mnohohodinové herné seansy. Na maximálnu simuláciu je tiež vybavený páčkami radenia na volante, manuálnou radiacou pákou a súpravou 2 pedálov plynu a brzdy s protišmykovým systémom opierky nôh.

Závodný volant s perfektnou kompatibilitou

Aby bol herný zážitok kompletný, tak volant Superdrive GS950-X je kompatibilný s konzolami PS4, Xbox One a Xbox série X/S (POZOR:volant nie je kompatibilný s PS5 a PC).Ponúka plne programovateľné tlačidlá aj pedále a je podporovaný s väčšinou závodných hier. Napríklad s Gran Turismo, Forza Motorsport, Forza Horizon, F1, Assetto Corsa, Dirt, WRC, Project Cars, Need for Speed, Grid, V Rally alebo Gear Club.

Kľúčové vlastnosti volantu Superdrive GS950-X

  • Vydarený herný volant s priemerom 26,5 cm
  • Je kompatibilný s konzolami PS4, Xbox One a Xbox série X/S (POZOR:volant nie je kompatibilný s PS5 a PC)
  • Uhol natočenia 270 alebo 900 stupňov
  • Počet pedálov 3: plyn + brzda + spojka
  • Upevnenie prísavkami a upínacie skrutky
  • Podporuje vibrácie

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PS4, Xbox One

Vstupy a výstupy

Pripojenie 3,5mm Jack

Pripojenie

Typ pripojenia Káblové
Rozhraní USB
Kompatibilný OS Windows 8, Windows 10, Windows 11

Rozmery

Šírka 500 mm
Výška 500 mm
Hĺbka 280 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 3 500 g

Farba

Farba Čierna

Funkcie

Funkcie Radenie pod volantom
Počet tlačidiel 8 ×
Počet pedálov 3 ×
Min. uhol otočenia 270 °
Max. uhol otočenia 900 °

Vlastnosti

Typ Volant

Kompatibilita

Kompatibilita PS4, Xbox ONE, Xbox Series, Windows 8, Windows 10, Windows 11
Kód:  SPD008f
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SA5659

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01