Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Skull Island: Rise of Kong – Xbox

Skull Island: Rise of Kong – Xbox

Skull Island: Rise of Kong Xbox

Skull Island: Rise of Kong Xbox – Staňte se králem ostrova

Vládce Skull Islandu – to jste vy! Ve skvělé akční adventuře z pohledu třetí osoby, která čerpá z bohaté historie ostrova lebek a je inspirována knihou King Kong od Meriana C. Coopera, se stanete Kongem a vyrazíte na vzrušující cestu za pomstou, abyste získali své právoplatné místo na trůnu. Prožijete nezapomenutelné dobrodružství, pokud se vydáte na královský pochod plný akce a napětí. Objevte tajemství Skull Islandu a střetněte se s nebezpečnými nepřáteli. Využijte svou sílu a chytrost, abyste se postavili výzvám a dosáhli vytouženého cíle.

Skull Island: Rise of Kong Xbox

Váš cíl, vaše pomsta

Akcí nabitá výprava vás vybízí, abyste pomstili život Kongových rodičů, kteří se stali oběťmi největšího alfa predátora, saurijského teroru Gaw. Tajemný ostrov je váš cíl, kde odhalíte jeho tajemství v různorodých zrádných prostředích a kde objevíte sílu, jež je skryta v jeho exotické flóře a fauně. Překonání vln prapodivných bestií je vaší výzvou, porážka jedinečných bossů je vaší cestou a povýšení nad všechny, kdo se Kongovi staví do cesty za královským titulem, je vaším cílem!

Skull Island: Rise of Kong Xbox

Skull Island: Rise of Kong Xbox – Akce plná napětí

Získávejte kontrolu nad zuřivými přisluhovači Gawa s ničivými kombinacemi a uvolněním vnitřního hněvu pro zesílení účinku útoků. Svým drtivým řevem a brutálními závěrečnými údery doslova donuťte i ty nejobrovitější nepřátele k útěku. Díky speciálním událostem a intenzivním soubojům s bossy získáte nové schopnosti a odhalíte Kongův plný potenciál. Vstupte do hornatých terénů, průzkumných džunglí, bažin, i jeskyň plných lebek, abyste objevili sběratelské předměty, odemkli nové oblasti a pronikli hlouběji do tajemné historie této vzdálené země.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný, Adventúra
Grafické spracovanie hry Z pohľadu tretej osoby

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox Series X, Xbox One
Licencia Škatuľová

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania Október

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  XBSE0422
Produktové číslo:  5060968300906

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04