Obnoviť stránku

Saitek Pro Flight X56 Rhino

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Saitek Pro Flight X56 Rhino

Joystick s vojenskou přesností
 

Joystick s vojenskou presnosťou

X-56 Rhino je navrhnutý tak, aby vyhovoval potrebám fanúšikov vesmírnych simulácií. Stojí na rovnako náročných štandardoch ako tie najšpičkovejšie joysticky. X-56 Rhino prináša celú škálu prispôsobiteľných nastavení.


Šesť osí na ceste za slobodou

V moderných vesmírnych simulátoroch je ovládanie lodí v porovnaní s prostredím tradičných leteckých simulátorov čoraz zložitejšie. Aby ste naozaj dosiahli kontrolu nad riadením, budete potrebovať ovládať pohyb vo všetkých smeroch – klopenie, sklon, zatáčanie, stúpanie, klesanie aj otáčanie.

Šest os ke svobodě
 

RGB podsvícení
 

RGB osvetlenie

Prispôsobte si osvetlenie tak, aby vám vyhovovalo. Farbu osvetlenia joysticku X-56 môžete softvérovo nastaviť tak, aby zodpovedalo zvyšku vášho herného vybavenia.


Ideálne pre VR

Ovládanie lode s VR okuliarmi môže byť trochu ťažké – nevidíte totiž svoje vlastné ruky. X-56 je navrhnutý tak, aby ste mali všetky ovládacie prvky na dosah prstov a vy ste sa tak mohli ľahko orientovať a venovať sa iba úžasnému VR zážitku.

Pro virtuální realitu
 

Jedinečný zážitek
 

Jedinečný zážitok

Riadiace plochy Rhino X-56 sú neuveriteľne presné vďaka 16-bitovým riešeniam od spoločnosti Saitek. Nastaviteľné pružiny umožnia pilotom meniť silu potrebnú na ovládanie páky. Stačí si vybrať jedno z piatich nastavení sily odporu páky.


Dvojité ovládanie ťahu

X-56 ponúka dva oddelené ovládače ťahu. Ideálne riešenie v situácii, keď je váš primárny motor poškodený a musíte si vystačiť so záložným. Praktický zámok vtedy efektívne spojí dvojicu ovládačov do jedného.

Dvojité ovládání tahu
 
 
Kód:  MH331i
Produktové číslo:  945-000002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08