Obnoviť stránku

Rayman Legends – Xbox One

4,7 13 hodnotení
18,90 €

Rayman Legends – Xbox One

Rayman Legends je už piatou hrou obľúbenej série o hrdinovi Raymanovi, ktorý sa v roku 2011 pod patronátom svojho stvoriteľa Michela Ancela (Beyond Good And Evil, Raving Rabbids) vrátil v kritikmi aj hráčmi oceňovanej plošinovke Rayman Origins. Rayman Legends je priamym pokračovaním predchádzajúceho dielu, pričom sa odohráva sto rokov po udalostiach minulej hry.

Plošinovka plná akcie


Rayman, Globox a Tyňáci sa prebúdzajú z dlhotrvajúceho spánku, zatiaľ čo sa armády hlavného záporáka Bubble Dreamera chystajú znovu uvrhnúť svet do skazy. Spoločne sa vydávajú do čarovného lesa, kde nachádzajú tajomný stan naplnený radom úchvatných obrazov. Pri bližšom skúmaní sa zdá, že každý obraz rozpráva príbeh z mýtického sveta. Pri prezeraní obrazu stredovekej krajiny maľba naraz hrdinov vcucne a oni sa ocitnú v inom svete, kde začína ich dobrodružstvo. Úlohou družiny je jednotlivými svetmi prebehnúť, preskákať sa a prebojovať. Skrátka odhaliť tajomstvo všetkých legendárnych obrazov.


Jedinečná zábava


Vylepšený engine UbiArt ponúka niektoré herné prvky v 3D, nový systém nasvietenia a lepší systém vykresľovania, ktorý posúva už tak dosť oceňovanú grafiku Raymana na novú úroveň. Kooperatívny multiplayer ešte viac navyšuje napätie a kladie dôraz na spoluprácu hrdinov. Svojich priateľov môžete predbiehať v sérii výziev, ktoré sa vo výsledku premenia na online rebríčky. Porovnajte sa s celým svetom a zvládnite náročnú úroveň ešte lepšie. Opakovaná hrateľnosť dosahuje maximálne hodnoty.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Platforma Xbox Series X, Xbox One
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Detský
Grafické spracovanie hry Kreslené

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 4

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE, RU, FR, ES, IT
Zvuková lokalizácia EN, DE, FR, ES, IT

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov
Problematickosť obsahu Násilie

Dátum vydania

Rok vydání 2014
Mesiac vydania Február

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Neoptimalizované pre Next-gen
Kód:  MXO072b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3307215774687
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09