Obnoviť stránku

Playstation VR Starter Kit

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Playstation VR Starter Kit

Prekročte za hranicu hmotného sveta a vydajte sa na dobrodružnú cestu za zážitkami do svetov virtuálnych. S PlayStation VR Starter Kit sa vám do rúk dostáva kľúč, ktorý vám odomkne bránu do týchto svetov. Vďaka tejto súprave sa ocitnete v centre všetkého herného diania a všetky svoje hry prežijete na vlastnej koži. VR Starter Kit zahŕňa okuliare PlayStation VR, kameru PlayStation Eye a hru VR Worlds.

Kľúčové vlastnosti

  • Playstation VR Starter Kit odomyká dvere do nepoznaných svetov
  • Súprava zahŕňa okuliare PlayStation VR, kameru PlayStation Eye a hru VR Worlds
  • OLED obrazovka okuliarov sa postará o plynulé 360 ° zobrazenie a snímkovacej frekvencii 120 FPS
  • Okuliare sú ľahké a s nastaviteľným náhlavným oblúkom padnú každému
  • Hra VR Worlds ponúka päť exkluzívnych hier

Je jedinečný

Nasaďte okuliare a dostaňte sa na miesta, o ktorých sa vám ani nesnívalo. Špeciálna obrazovka okuliarov OLED sa stará o perfektné a mimoriadne plynulé 360 ° zobrazenie a neuveriteľnú snímkovaciu frekvenciu 120 FPS. To vás v kombinácii s naozajstným 3D zvukom presvedčí, že ste priamo v centre diania. S nastaviteľným náhlavným oblúkom a nízkou hmotnosťou nebudete ani vnímať, že máte súpravu na hlave. Pokiaľ chcete do svojho hrania zapojiť aj svojich priateľov, môžete im všetko to, čo vidíte, premietnuť na obrazovke.

Vrhnite sa do nových svetov

Vrhnite sa do nových svetov s hrou VR Worlds, s ktorou si užijete päť exkluzívnych zážitkov. Zahrajte si Danger Ball, športovú hru z budúcnosti. Ponorte sa do hlbín oceánu, kde môžete obdivovať krásy podmorského života alebo otestovať svoju odvahu a postaviť sa tvárou v tvár bielemu žralokovi. V hre The London Heist sa stanete gangstrom drsného londýnskeho podsvetia a pustíte sa do lúpeže s následným dramatickým únikom. Adrenalín vám vystrelí do závratných výšin pri hraní závodnej hry VR Luge, v ktorej budete až do cieľa svišťať ulicami iba niekoľko centimetrov nad asfaltom. Záhadnú vesmírnu loď návštívite v sci-fi hre Scavengers Odyssey, kde si budete musieť poradiť s nebezpečenstvom a vydať sa hľadať cenný mimozemský artefakt.

Kód:  MSX1015
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02