Obnoviť stránku

PlayStation VR

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

PlayStation VR

Nasaďte si na hlavu súpravu na virtuálnu realitu PlayStation VR a užívajte si dávku adrenalínu plnými dúškami. Do centra akcie vás presunie 5,7" OLED displej a technológia 3D zvuku, skrz ktorej počujete zvuky okolo seba, ako v reáli. Systém PlayStation VR produkuje obraz dvakrát - zároveň pre súpravu a televízor, takže sa môžu zapojiť aj ostatní hráči.

Kľúčové vlastnosti:

  • 5,7palcový OLED displej
  • Full HD rozlíšenie
  • Technológia 3D zvuku
  • Frekvencia 120 Hz
  • Nízka latencia

Dokonale plynulý obraz

Súprava na virtuálnu realitu PlayStation VR určená pre hernú konzolu PlayStation 4 využíva 5,7palcového OLED displeja s Full HD rozlíšením, teda 1920 × 1080 bodov. Obrazovka rozširuje zorné pole a vďaka nízkemu dosvitu odstraňuje pohybovú neostrosť. Hry sú renderované rýchlosťou 120 snímok za sekundu a v kombinácii s vysokou obnovovacou frekvenciou displeja OLED a výkonom systému PS4 súprava plynulo zobrazuje všetok obraz.

Výnimočne nízka latencia

Latencia je obmedzená na menej ako 18 ms, teda na polovičnú hodnotu oproti prvému prototypu. Skrze ňu je dosiahnutého pocitu reality a pohodlia pre hráčov. Technológia 3D zvuku pozdvihuje celkový zážitok o ďalšiu úroveň. Počujete každučký jemný zvuk s ohromujúcou presnosťou, či už nad vami, pod vami a všade okolo.

Kód:  CES9a004d
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09